Ha Szandika ki akar menni, akkor miért nem mondja simán, hogy ki akar menni?
Figyelt kérdés
Elvileg ki lehet... Nem furcsa ez egy kicsit?2011. márc. 11. 19:43
1/12 anonim válasza:
Mondta már párszor.
Már régesrég vissza kellett volna zavarni az éjszakába szexuális segédmunkásnak.
2/12 anonim válasza:
mert nem akar kimenni, ha ki akart volna akkor kiment volna mint Gina
ma amúgy azt mondta, hogy ha nyer akkor visszajön, ha nem nem :D
nem akar szerintem egyáltalán kimenni, ha megveri a Bélust akkor már csak Gigi marad akit el kell takarítani, s egyszerű lesz az, őt bárki kiejt
3/12 anonim válasza:
Szerintem nincs magával se tisztába.
De ennek ellenére akkor is neki drukkolok, és rá szavazok .
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül alakította ezt Szandika így....lehet,hogy revansot akar venni?
6/12 Thurston válasza:
Mert ha csak simán kimenne, akkor mindennek vége, szevasz. Így viszont vagy kimegy, vagy nyer. Méghozzá az általa legerősebbnek hitt karakter ellen. Ez meg nyilván adna neki némi erőt ahhoz, hogy folytassa a végéig.
7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt is mondta már, hogy, ha nyerne akkor sem menne vissza, utána meg azt, hogy igen... Elég kiszámíthatatlan, viszont most azt mondták a fókuszban, ha Szandika nyerne és nem menne vissza, akkor mindketten mennének haza és egy új játékost küldenének be. Azért ez nem lenne gyenge...
2011. márc. 11. 20:22
8/12 anonim válasza:
Ha most ezt megnyeri,akkor tuti nem fogja azt mondani,hogy nem megy vissza. Szerintem ezt a harmadik lehetőséget(hogy beküldenek egy új játékost),lehet hogy azért mondja a retek klub,hogy manipulálják az embereket.
9/12 anonim válasza:
hú de nagy lenne ha bemenne egy új játékos!!!! azt nagyon megnézném! annak idején Ildit nem bírták elviselni nem hogy ennyi időután.
10/12 anonim válasza:
ááá,az nagyon gáz lenne! Nem hogy a bent lakók,de még mi akik kintről nézzük sem bírnánk egy újat elviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!