Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha Szandika ki akar menni,...

Ha Szandika ki akar menni, akkor miért nem mondja simán, hogy ki akar menni?

Figyelt kérdés
Elvileg ki lehet... Nem furcsa ez egy kicsit?
2011. márc. 11. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Az az új ember nagyon kemény lenne! :D Bár nem tudom hogy gondolták, hogy esetleg előre felkészülnek, és már akkor helyben az új menne be, vagy csak másnap. De ha az első verzió, akkor vicces lenne, hogy egy teljesen idegen arc lép be. Biztos leesne az álluk a bentieknek. De szerintem ez nem fog megtörténni, mert ha Szandika nyeri a párbajt, amit nagyon remélek, akkor szerintem szépen visszamegy. Főleg, hogy szerintem Béci fogja támadni a párbajon, ma beszélték is Gigivel, úgyhogy arra meg bepöccen, és nem is fogja sajnálni. Meg ha egy ilyen ellenféllel szemben győzni tud, akkor attól erőre kap, és belelkesedik.
2011. márc. 11. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Ki lehet menni es szerzodes szegesert buntit fizetni.

ha kiesik akkor nincs bunti,na ezert nem ment ki egyik villalako sem onszantabol,kiveve Gina.

2011. márc. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!