Mi lesz ha Szandika kinn hagyja a párbajon Bct, azonban a villába érve 1-2 nap múlva haza akar majd menni?
Engem idegesít ez a magamra rakatom jelet és kihívom a legerősebbet h kinn maradjak dolog. Ha ki akar menni,menjen be a riportba és mondja meg h ki akar menni. Ennyi.
Nem szeretem Bécit,de akkor sem kéne elvenni a lehetőséget attól aki tényleg nyerni akar
1000 szer inkább Szandika a nyafogásával együtt.
Mint 1 szer Béci, az ilyen viselkedéseivel együtt amiket most művel.
Egyenesen felhábirító. http://www.youtube.com/watch?v=OLMQsu_R5eA
Leszrom, a lényeg hogy a nagyképű, undorító Béci húzzon haza.
Amúg yahogy az előttem lévők is írták, Szandi már egyáltalán nem úgy áll hozzá, hogy haza akar menni, ha visszaszavazzák, lesz önbizalma, mert amúgy nagyon önbizalomhiányban szenved az a lány!
A szerződéükben állítólag az van,ha csak úgy kimennek,3 millát fizetnek a Retek Klubnak kártérítésként.
Több dolog is alátámasztja ezt:
-a szennycsatorna nem kockáztatja meg azt,hogy csak úgy kimenjenek a játékosok,mikor épp kedvük tartja.Így van,ami visszatartja a játékosokat a játék feladásától
-ennek megkerülésére taktikáznak párbajoknál azok,akik ki akarnak menni.
Gina is mindenféle pénzbüntetés nélkül távozhatott,meg az RTL KLUB sokszor mondja h nem kell fizetniük ha ki akarnak menni.
Tényléeg nem kedvelem Bécit kicsit sem,de ezzek a nyomi taktikával azoktól veszik el a lehetőséget aki ktényleg nyerni akarnak. Sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!