Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lesz ha Szandika kinn...

Mi lesz ha Szandika kinn hagyja a párbajon Bct, azonban a villába érve 1-2 nap múlva haza akar majd menni?

Figyelt kérdés

Engem idegesít ez a magamra rakatom jelet és kihívom a legerősebbet h kinn maradjak dolog. Ha ki akar menni,menjen be a riportba és mondja meg h ki akar menni. Ennyi.

Nem szeretem Bécit,de akkor sem kéne elvenni a lehetőséget attól aki tényleg nyerni akar

2011. márc. 12. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem akar majd haza menni. Már meg mondta nem is egyszer mostanában, hogy ha ő nyer vissza fog jönni és végig csinálja, mert meglátja a rokonait, barátait, szurkolóit. Akkor önbizalmat kap hogy menjen vissza és csinálja végig.
2011. márc. 12. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szandi nem akar kimenni, csak néha rájön a dili. Ha annyira ki akarna, akkor tényleg bemenne a riportszobába és ennyi. Benne van azért, hogy csak nyerni szeretne, csak már kicsit nehezen viseli a villalétet. És ha Béci ellen vissza tudna menni, akkor az nagy lendületet adna neki. Én is unom a nyafogását, de Bécit már elviselni nem bírom, olyan szinten kimutatta a foga fehérjét. Ilyen ember meg ne nyerje meg. De ez az én véleményem.
2011. márc. 12. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

1000 szer inkább Szandika a nyafogásával együtt.

Mint 1 szer Béci, az ilyen viselkedéseivel együtt amiket most művel.

Egyenesen felhábirító. http://www.youtube.com/watch?v=OLMQsu_R5eA

2011. márc. 12. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha Szandika a párbaj után feladja, akkor beküldenek valaki mást: [link]
2011. márc. 12. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Leszrom, a lényeg hogy a nagyképű, undorító Béci húzzon haza.

Amúg yahogy az előttem lévők is írták, Szandi már egyáltalán nem úgy áll hozzá, hogy haza akar menni, ha visszaszavazzák, lesz önbizalma, mert amúgy nagyon önbizalomhiányban szenved az a lány!

2011. márc. 12. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez fog tortenni.Szandika lelkes lessz par napig majd kezdi elolrol a nyafogast.Ha nem vesz reszt a feladatokban kizarjak,ezt o is tudja ha nem akar bent maradni fekszik egesz nap es ki lessz zarva,ennyi.
2011. márc. 12. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én hazaküldeném mindet,amelyik egyszer is pofázik,hogy menni akar,és a Retek Klub megbüntethetné pár millkára.
2011. márc. 12. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szandika tényleg elég hullámzó, én el tudom képzelni, hogy ez meg is történt, hogy kérte, hogy haza mehessen. De ebben a vv-ben csomóan haza akarnak menni, a csatorna sok bevételtől esne el, ha csak úgy kiengedné azokat, akik ezért rimánkodnak (Oli, Gombi, Szandika). Én nem tartanám meglepőnek, ha egyszer kiderülne, hogy a titokszobában azt mondják neki(k), hogy oké, kimehetsz, legközelebb te fogsz párbajozni, ezt és ezt hívd ki, és te leszel a kieső. És így nincs az a para, hogy szépen kisétálnak a játékosok, és még a műsort is le kell rövidíteni emiatt.
2011. márc. 12. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:

A szerződéükben állítólag az van,ha csak úgy kimennek,3 millát fizetnek a Retek Klubnak kártérítésként.

Több dolog is alátámasztja ezt:

-a szennycsatorna nem kockáztatja meg azt,hogy csak úgy kimenjenek a játékosok,mikor épp kedvük tartja.Így van,ami visszatartja a játékosokat a játék feladásától

-ennek megkerülésére taktikáznak párbajoknál azok,akik ki akarnak menni.

2011. márc. 12. 18:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Gina is mindenféle pénzbüntetés nélkül távozhatott,meg az RTL KLUB sokszor mondja h nem kell fizetniük ha ki akarnak menni.

Tényléeg nem kedvelem Bécit kicsit sem,de ezzek a nyomi taktikával azoktól veszik el a lehetőséget aki ktényleg nyerni akarnak. Sztem

2011. márc. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!