Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem irritál VV Laci?

Titeket nem irritál VV Laci?

Figyelt kérdés
sose volt a kedvencem, de mostanában, amit művel, ez már mindennek a teteje.Gusztustalan egy ember.
2011. febr. 20. 16:42
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
63%
Azért írtam Alekot,mert őt nem tudtátok oltani,amikor beégett.Tény,h Laci nem kapcsolt a példáknál.De ezért is sokan szidták.Amit,meg Alek csinál az meg juj,de jó!Még jó,h megvédem Lacit.Ti is a kedvenceteket.Lovagoljatok,még a diplomán,ami nem jogi.Gondolom a sz.táblát tudja,de nem kapcsolt.Engem nem bántol,igaz,de ha a számomra vki kedves,akkor megvédem.Mint,ahogy ti is.Amit én írok,az nektek nem elfogadható,de ez fordítva is igaz.Mindenki másh látja,ami nem baj,csak ne kössünk már bele mindenbe.Sztem hadjuk a témát,mer nincs értelme bizonygatni egymásnak az igazunkat.Más:Nektek ki a kedvencetek?Nekem,mint láthattátok Laci,és Szandi.Évát kedvelem a legkevésbé.
2011. febr. 21. 11:25
 32/54 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem tévedsz. Alekot is sokat szidják, és a sulihéten nemegy olyan kérdést ill. választ láttam, aminek az volt a lényege, hogy meglátszik rajta, hogy csak 8 osztályt végzett. Csak úgy látszik ezt nem vetted észre, mert az nem sértette a szemed. Plusz vegyük bele azt is, hogy Laci esetében azért nagyobb a döbbenet, mert tőle nem ezt vártuk. De hát mindegy, kinek mi jön le. Csak mivel ez a kérdés Laciról szól, ráadásul negatív szempontból, leírtam, hogy én mért nem szeretem, ill. mért csalódtam benne. Ezzel nem téged bántottalak, csak más a meglátásunk. És ez így is van rendjén. Ha mindenki egyformán gondolkodna, ésrtelmetlen lenne az egész.

Ha már így érdeklődtél, én Alekoszt kedvelem a legjobban. Mert egy egyéniség, nem átlagember, vicces, de nem sz.rkeverő és nem rosszindulatú, és mindig magát adja. Nem vagyok elvakult, látok benne negatívumot is, de a választékból akkor is a nyerő nálam.

2011. febr. 21. 15:56
 33/54 anonim ***** válasza:
83%
Látod,ebben egyetértünk!Mindenki máshogy látja,mindenkinek más viselkedés jön be.Engem,ami bánt,h vkit bántunk vmiért,de ha a másik csinál,v. mond h.lyeséget az jópofa.Nem az iskolázottság számít,akkor ne ítéljünk el vkit azért,mert ő diplomás és ezt-azt nem tud,nem emlékszik.A fene bánja,h Aleknak 8osztálya van,de ne ez legyen a mérvadó.Épp,mint Lacinál.Mindkét karakter másban jó.Mindenkinek szive joga eldönte,h ki tetszik neki.Csak sokan elfogultak.Nekem is van,ami tetszik Alekban,jókat nevetünk rajta.De nekem ez nem elég,ahhoz,hogy kedvencem legyen.Nállam fontos a múlt.Amit Laci is elért.Vagy Szandi,h honnan jött.Hát én így látom.Az más kérdés,h ki nyerje meg az egészet.Remélem nincs harag,h leírtam a véleményem.Azért írtam ide,mert igazságtalannak vélem,azokat,amiket írtatok.Ti meg az enyém:).Tényleg rossz lenne,ha mindenki egyetértene.Most mit írogatnánk:)?!Majd meglátjuk,ki mire megy azzak,h szerepelt a vv-ben.
2011. febr. 21. 18:11
 34/54 A kérdező kommentje:
Hát ezzel a tegnapi ugatásával teljesen betette nálam a kaput.Amúgy csak azért van ilyen nagy szája, mert erőfölényben érzi magát.Annyira reménykedek benne, hogy eltakarítják minél előbb.Amúgy meg nem értem, mi ez, hogy Laci mennyi mindent tett le az asztalra??Mi, az, hogy van egy diplomája, amit rajta kívül kismillió másik ember is megcsinál?Vagy ez a nagy sportemberkedése, hát nézzen már magára, hogy micsoda izomtalan, undorító hájas állat...csak amióta benn van a villában, hízott 10 kg-t, hát ez biztos a nagy önuralom jele, amit Irakban tanult...nem elég, hogy ocsmány, de még rosszindulatú és hiteltelen is.
2011. febr. 26. 12:52
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Még egy hónapot adok neki. A következő kiválasztott Éva lesz, aki kiviszi Jerzyt, de utána Alekosz kiviszi és kint hagyja Lacit.
2011. febr. 26. 12:58
 36/54 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazad lenne.....
2011. febr. 26. 13:05
 37/54 anonim ***** válasza:
50%
Majd meglátjuk ki hagy kint kit.Lehet piszkálni,h hogy néz ki,de lehet a többit is.Van akinek a kaja a gyengéje,van akinek az alkohol.Megnézém,h Éva,v. Alek mit tud felmutatni az utóbbi 10-15 évből.Jó,neked nem szimpi,másnek meg más.Bele kéne már nyugodni,és nem a testalkatával jönni.Végülis Alek se egy adonisz,mégis hajtja a csajokat.Ennyi erővel mondhatnám,h mit képzel,nem látja,h néz ki?önuralom:van aki a nőknek nem tud ellenállni,van aki a piának,úgyh. ennyi.Kinek a pap,kinek a papné!
2011. febr. 26. 13:23
 38/54 A kérdező kommentje:

"Van akinek a kaja a gyengéje,van akinek az alkohol."

Ez így van, csak az a helyzet, hogy akinek az alkohol a gyengéje, nem is próbálja meg magát más színben feltüntetni...Amúgy meg konkrétan meg tudom mondani, hogy mi az, ami számomra visszataszító Laciban( a külsején kívül, mert jó, arról nem tehet).

-hiteltelen(ezt már átbeszéltük, miért)

-kétszínű(mert csak az ellenfelei háta mögött nagy a pofája, a szemükbe sose mondja meg, h mi van)

-feláldozta a nagy barátját, Gombit(szerencsére), csak hogy ne ő menjen ki, tudhatta vna, h nem nyerhet Gombi Alek ellen

-hülyeségek miatt ordítozik(pl, hogy mivel kenik a kenyeret)

-unalmas(állandóan alszik, sose bulizik)

És az is nagyon gáz benne, hogy az elején még ott jófejeskedett mindenkivel, mostanra meg kimutatta a foga fehérjét(tehát képmutató is)

2011. febr. 27. 14:11
 39/54 anonim ***** válasza:
52%
Nekem elég jók a megérzéseim emberekkel kapcsolatban, és nem szeretem a sunyiságot, a beképzeltséget,az egymás ellen való uszítást ezért VVLacit sem kedvelem, sőt ezek hárman: Béci-Gigi-Laci igazán eltűnhetnének mert nagyon irritálóak.
2011. febr. 27. 14:16
 40/54 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg:Alek küldte a barátját a vesztébe.Nem bulizik:még jó,h 40évesen nem dorbézól(gondolom a szüleid se),ő nem szeret és kész.Eddig mindenkinek megmondta a véleményét,ő az egyedüli,aki Évának és Aleknak is mindíg segít.Meg kéne már érteni,hogy van akinek Laci a szimpi,van aki pont,hogy másról gondolja ezeket.Nem szereted,oké!Mást kedvelsz,oké!Dehogy ne tudd megállni,h egyfojtában kritizáld az már beteges.Írhatsz bármit,aki szereti az úgy sem így látja.Szeresd Alekékat és dicsőísd őket!Kár ezen rágódni.
2011. febr. 27. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!