Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem irritál VV Laci?

Titeket nem irritál VV Laci?

Figyelt kérdés
sose volt a kedvencem, de mostanában, amit művel, ez már mindennek a teteje.Gusztustalan egy ember.
2011. febr. 20. 16:42
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom bemásolni,mert telóról tudok csak netezni.Azért nem írom le,mert megintcsak a vita,meg a szidkozódás menne.Nem konkrétan rád írtam,h Alek fan,de azt te is láthatod,h ált. ők szidják a Lacit.Ami nem is lenne baj,csak az a baj,h azt fújják,amit ő mond.Előtte senki nem írta rólla ezeket.
2011. febr. 20. 19:33
 22/54 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem Lacit, pontosan amiatt amit már leírták, hogy másból sem áll a szókincse, csak hogy harc, küzdelem, kikészítem stb... Ezzel szemben Alekoszt szeretem, mert ő egyedi és van stílusa. Amúgy szerintem a 2 dolog (a prímszám és a történelmes) nagyjából egy szinten van, mindkettő ált. iskola 6. oszt., ezért nem nagyon értem hogy hogy ha valaki fönnakad az egyiken hogy nem tudta (leginkább Laci-prímszám), akkor a másikon miért nem (töri-Alekosz). Egyébként szerintem se a prímszám, se a történelem nem durva, én fiatalabb vagyok mint ők, de ha gáz ha nem lehet, hogy én se nagyon tudnék annyi idősen visszaemlékezni erre már.
2011. febr. 20. 20:10
 23/54 anonim ***** válasza:
74%
Leírtam,h konkrétan,az a baj,h csak Lacit minősítették emiatt,Alekot meg nem.Meg ugye Ildit is f..ázták.Ennyi.Kinek melyik karakter jön be.Csak ne legyünk elfogultak.Volt,h Alekot megvédtem én is,pedig nem kedvelem.Vagy az Évát.
2011. febr. 20. 20:39
 24/54 anonim ***** válasza:
Persze, ez így van, Alekosznak is gáz volt a történelmi tudása, csak ennél a kérdésnél, ami konkrétan Laciról szól, nem tartottam fontosnak másról beszélni.
2011. febr. 20. 21:04
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Alekosz

Történelem : 1

László:

Matematika : 1

László: 16. évfolyam

Alekosz: 8. évfolyam

Tananyag: 6. évfolyam

Eltelt idő : sok

Tanult ember: László

Tanulatlan ember: Alekosz

A diploma mellett elvárnám, hogy ilyet tudjon, Alekosz meg nem egy olyat tévesztett el, mint a MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ

Ez egy elemi dolog, aki nem tudja ezt besaccolni, az egész egyszerűen HÜLYE. 1800-as évek, a szabadságharc kora? Ja, gratulálok. Egy olyat, mint a tatárjárás, azt el lehet téveszteni, mellesleg nem egy uralkodót végeztek ki abban a korban, és Alekosz szerintem szórakoztató volt akkor is. Ahogyan terelt, az nagyon jó volt, ez az:

"úgy értesültem róla, hogy ez egy agresszív csata volt, rengetegen meghaltak"

ezt be kellett volna dobnom egy töri felelésnél, mert ez nagyon király szöveg. :)

Mellesleg akkor most mondjatok egy pontot:

az Aranybullából

mondjatok egy példát a rombuszra

II. András egy keresztes hadjáratának helyszínét most kérem hogy írd le

Ezek mellett pedig gondolkozz el a legkisebb közös többszörösről (legyen mondjuk a 24 és a 12-é)

Ugyanazt a tananyagot kérdezem

2011. febr. 20. 23:02
 26/54 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg nem érted,h nem az a baj,h nem tudta Alek,hanem hogy emiatt ő vicces,Laci meg h.lye.Nekik is más-más tantárgy men jól annó.Matekból Laci magyarázta el a többinek azt a logikai feladatot.Mind1,nem ez a lényeg.Az hogy nem kéne vkit a tudása alapján leszólni.Ez Ildi böszmeségére is vonatkozik.Valakit leszóltok,de ha a kedvencetek beég,akkor az még vicces is.Azért remélem nem lesz követője,Alek 8osztályának.Beláthatjuk,h abból nem tudunk,mi kis emberek megélni.Hacsak nem lopunk,hazudunk...
2011. febr. 20. 23:28
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg lehet vkinek diplomája,ha pl.a mateknak köze sincs hozzá.Gondolom ismersz diplomás embert,kérdezd meg tőllük.Nem mindíg a diplomával kell jönni.Nézd meg Lacinak milyen diplomája van.
2011. febr. 20. 23:33
 28/54 anonim ***** válasza:
77%

Te most ennyire értetlen vagy? Nem tudod elfogadni azt, hogy Lacinál mért volt égő a prímszám? Nem azért mert diplomás és nem tudja. Természetes, hogy idővel bizonyos dolgokat elfelejtünk, főleg ha az életben nem használjuk, de a szorzótáblát nem! Azt általános iskola 2. osztályában megtanítják, és onnantól kezdve tudni kell. Az olyan dolog, mint a biciklizés, ha egyszer megtanulod, nem felejted el. A prímszám fogalma tisztázva lett. Kérdezett példát a tanár, és csak annyi dolga lett volna, hogy elkezd GONDOKKODNI és sorra venni a számokat, hogy melyek azok amik csak 1-el és önmagukkal oszthatóak, az elején kezdve. 1,2,3,5,7,11,13 stb, szerintem nem ördöngőség. Szóval mégegyszer leírom, hátha végre megérted, hogy nem az volt a gáz, hogy maga a prímszám fogalmát nem tudta, hanem miután elmondták, hogy mit jelent, azután sem tudott egyetlen példát mondani, csak nézett üres tekintettel. És ez végzettség tekintete nélkül elvárható mindenkitől, de diplomástól aztán pláne. A szorozótábla ismerete nagyon nagyon alapműveltség!

Alekoszt szidhatod, de ő legalább próbált pozitívan kikerülni a helyzetből akkor is, mikor valamit nem tudott, és ez szinpatikus volt az embereknek. Laci is inkább csak művelt mint okos. Alekosz pedig műveletlen, de megvan a magához való esze. Sokkal jobban átlátja az helyzeteket, mint Laci, vagy akár a többiek.

2011. febr. 21. 09:28
 29/54 anonim ***** válasza:
Most mit vitáztok Alekoszról egy Laciról szóló kérdésnél? Már az óvódában sem volt érv, hogy "de a másik még olyanabb". Laci pedig tökéletes példája annak, hogy a diplomához nem mindig tartozik ész. Ha jól tudom jogi diplomája van, azt pedig akár örökös magolással is elvégezhette, amit bizonyít is, hogy nem a szakmában dolgozik.
2011. febr. 21. 09:34
 30/54 anonim ***** válasza:
52%
Én sem értem, hogy mért vitázunk Alekoszról, mert marhára nincs köze ahhoz, hogy Laci ellenszenves nekem. Csak a 64% állandóan azzal jön, hogy a hülyék Alekot bírják, ezért nem szeretik Lacit, meg hogy Alekosz se tudott csomó mindent töriből. Ez pedig valóban kízárólag Laciról szóló kérdés. Attól,hogy Alekosz nem tudta a törit, még Lacit buta töknek tartom, és nem szeretem. Ennyi! Egyébként meg nem támadtunk téged, te robbantál be úgy ide, hogy egyből leszóltál minket.
2011. febr. 21. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!