Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kamuzta ezt Alekosz?

Miért kamuzta ezt Alekosz?

Figyelt kérdés
A lányok félnek Bécitől, és az ő (Alekosz) felügyelete alatt állnak. Ez mekkora kamu már. Ez megint olyan lesz mint mikor azt mondta, hogy fél Lacitól és azóta itt kint mindenki agresszívnak tartja Lacit, akitől félni kell.
2011. febr. 19. 19:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Pedig mondta.Nem az a baj,h nem szeretik,hanem h sokan nem látnak a dolgok mögé!Sokan olyat mondanak,rá,ami nem teljesen igaz.Senki magába sem nézne,akár 1percre sem.
2011. febr. 20. 21:21
 32/47 anonim ***** válasza:
:D
2011. febr. 20. 22:00
 33/47 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező, foggal körömmel kiállsz a Bécidért, meg a Lacidért! Te sem lehetsz különb:D Bocsánat, visszatérve a valóvilágra! Az neked eddig nem esett le, h amikor állította Alekosz azt h Lacitól félni kellene, nem hiába ért egyet a nézők többsége! Ez badarság! h jaj mert Alekosz azt mondta és akkor ő befolyásolja a nézőket! Érdekes, Béci is azt mondja Alekoszra h Alkesz, az nem befolyásolás? Most azért nem mondhatja el a véleményét másokról, mert az azt jelenti h befolyásolja a nézőket? Szerinted véletlen hallgat rá a nézők többsége???Szerintem azért lehet h sok buta ember van, de azért az emberek 70%-a meg tudja mondani h ki a jó ember és ki nem az!!!

És akármelyikük akármit tesz, az valamilyen szinten befolyásolja a nézőket! Ha az egyik agressziv, vagy buta, kétszinű, okos, aranyos... vagy jó a szövege vagy nem!!!

2011. márc. 12. 12:38
 34/47 A kérdező kommentje:

Gondolom nem arra akartál célozni, hogy Laci rossz ember, mert ha igen akkor neked is érdekes lehet az értékrended.

Miért lehet Alekoszra azt mondani, hogy alkoholista? Lássuk csak miért, miért...ja csak tán nem azért, mert egész nap pohár vagy üveg van a kezében? A játékokban is az mutatkozik, hogy ha választania kell étel és alkohol között, akkor a piát választja. De ő maga mondta, hogy ha Lacit vinné ki, akkor ott a pia lesz a kaja ellen. Azt hiszem nem a Lacira gondolt pia alatt. Tehát ezekből Alekosz sokkal inkább tűnik alkoholistának, mint Laci agresszívnek. De miért lenne agresszív? Azért mert ha vitája van, akkor erélyesen felemeli a hangját és látszik az arcán, hogy mennyire dühös? Te még nem találkoztál agresszív emberrel, ha Laci szerinted az. De hogy őszinte legyek már rég nem foglalkozom azzal, hogy bárkinek el kelljen magyarázni milyen egy agresszív ember.

Ha csak fele olyan ember lennék mint Laci, már megérte megszületnem! De ha a te gondokozás meneted követem, akkor te pedig egy szánalmas alkesz vagy, aki sosem éri el a céljait, mert akkora lúzert még a világ nem látott?

Neked fogalmad sincs arról, hogy ki az a Lázár László és miket ért el, mennyi minden értékes dolgot csinált, mert ha nem csak a sok butaságot olvasnád egész nap, és utána is néznél annak amiről írsz, akkor nem írtál volna ekkora marhaságot!

A nézők 70% -áról meg ne beszéljünk, mert akik szerint Alekosz volt a legjobb kereskedő, annak a véleménye nekem semmit nem ér.

Szép napot!

2011. márc. 12. 13:40
 35/47 anonim ***** válasza:
48%
Ott a pont:)!
2011. márc. 12. 14:56
 36/47 anonim ***** válasza:

Én kivételesen nem kötekedni akarok, így csak annyit szólnék hozzá, hogy tök mindegy, ki alkesz, vagy nagyzabás, vagy önző, vagy gyáva, vagy akármi, a lényeg, hogy nem azért kapja meg a jelzőt, mert valaki a villában azt mondta rá, hanem azért, mert van valóságalapja.

Egymásnak ugorhatnak itt az emberek, de a lényegen ez nem változtat. Ezt Béci nem jól látja. És hogy ne Béci ellen hozzak fel példát: Nem azért gondoljuk Alekoszt és Évát alkoholistának, mert Béci azt mondja, hanem mert az, amit művelnek benn pontosan fedi a szó jelentését. És Alekosz ellen se legyek: Nem azért gondolunk a villabeli emberekről bármit, mert ő mondja, hanem azért, mert azt látjuk.

2011. márc. 12. 15:07
 37/47 A kérdező kommentje:

Ritka ha valaki nem veszekedni jön egy vv kérdésbe, ezt most meg is köszönöm.

Te lehet, hogy kivétel vagy, de hidd el, hogy vannak olyan emberek, akik csak azt képesek szajkózni, amit a kedvencüktől hallanak. Persze nem mindenki ilyen, lehet bárkitől függetlenül az a véleménye az embernek 1-1 lakóról, ami mondjuk Alekosznak, de pl. a tinik többsége olyan, hogy nem lát, nem hall semmit, csak amit a kedvencük mond.

2011. márc. 12. 23:43
 38/47 anonim ***** válasza:
Most azért térdelnék én le a Laci előtt, mert doktorija van, meg kint volt a háborúban? Ha ennyire értékes ember, akkor miért van még 40 évesen is egyedül? Figyelj, nekem különösebben nincs bajom a Lacival, de tényleg agresszív! Most én nem köntörfalazok, az! De hát mindenki másképp látja! A másik meg az h Alekosz nem alkoholista csak élvezi az életet! Én egy alkoholista apával nőttem fel, és hidd el meg tudom mondani h ki az és ki nem! És alekosz még csak a közelében sem van ennek! Lehet h az lesz ha nem hagyja ezt abba, kint is folytatja, de most nem az!
2011. márc. 13. 12:39
 39/47 A kérdező kommentje:

Annak, hogy Laci egyedül van mi köze van ahhoz, hogy mit ért el az életben? Szóval szerinted akinek 40 évesen nincs párja az nem értékes ember? Mert akkor elég sok sz.ar ember él kis hazánkban. Te azt nem tudhatod, hogy miért nem horgonyzott le egy nő mellett sem. Nehogy azt akard kihozni ebből, hogy egy nő nem marad meg mellette, mert agresszív, ugyanis lehet, hogy ő nem akart senkivel szorosabb szálakat. De mondom, te sem ismered, és ítélkezel felette, olyan dolgokat keversz már ide, ami felesleges.

Szerintem aki egyetlen napot nem bír ki alkohol nélkül, az már alkoholista. Nem attól lesz valaki alkesz, hogy minden nap be van rúgva. Aki naponta megiszik 1-2 sört az már orvosi értelemben alkoholistának tekinthető, tehát ezt nem én mondom.

Akinek alkohol kell ahhoz, hogy élvezze az életet már alkoholista.

2011. márc. 13. 13:39
 40/47 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj, aki itt ítélkezik az te vagy! És aki feleslege baromságokat tol, az te vagy! Regényeket írsz baromságokról! Nemis érdemes veled vitatkozni, mert nem lehet
2011. márc. 14. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!