Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kamuzta ezt Alekosz?

Miért kamuzta ezt Alekosz?

Figyelt kérdés
A lányok félnek Bécitől, és az ő (Alekosz) felügyelete alatt állnak. Ez mekkora kamu már. Ez megint olyan lesz mint mikor azt mondta, hogy fél Lacitól és azóta itt kint mindenki agresszívnak tartja Lacit, akitől félni kell.
2011. febr. 19. 19:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
46%

"Azt hiszem nem ismerjük egymást, így te kérdőjelezd meg, hogy mennyire vagyok normális. Na de mindegy, az ilyen emberek több szót nem is érdemelnek, akiknek ilyen a belépője."

Mivel a kérdés alapvetően ostobaság (hogy azért tartják agresszívnek Lacit, mert Alek azt mondta :'D), ezért szerintem nem kéne cosdálkoznod, ha hülyének néznek.

"Beégtél, semmi gond." (Ez a duma is atomdurva volt. Rokk.)

2011. febr. 19. 20:52
 12/47 A kérdező kommentje:

A kérdés nem az volt amit idéztél, az egy pl. volt.

De ha nem látod mi a kérdés, akkor miért jössz ide kötekedni az alpári stílusoddal?

Mi durva van abban, hogy beégtél? Ez van, ide jöttél találgatni, és hülyeséget írtál rólam...

2011. febr. 19. 21:00
 13/47 anonim ***** válasza:
egyeseknek nehéz belátni, hogy ez az ember sokszor össze-vissza beszél...
2011. febr. 19. 21:18
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nem mondott semmit Alekosz, hogy látens agresszívnak gondoljam Lacit. Elég volt a VV vágójának berakni az összefoglalóba őt, miközben az ilyen irányú megjegyzéseit tette.

Arra meg, hogy a lányok félnek Bécitől nem azt mondanám, hogy kamuzik Alekosz, ő nemes egyszerűséggel így gondolja.

2011. febr. 19. 21:44
 15/47 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is nagy arca lett a Béci féle társaságnak amióta visszajött Béci, és ezt nem azért mondom... én Bécit vártam vissza, viszont erre nem számítottam! Jerzyt eddig nem is hallottuk, most hopp hirtelen kinyílt a szája, amint eltűnt Olivér. Érdekes amíg bent volt egyszer nem merte megemlíteni Anikónak azt amit amit az elmúlt héten vágott hozzá. Bécike és a hugicája fél méterrel a föld felett járnak, és azt hiszik övék a világ, mocskodnak, erkölcsről beszélnek, holott mindenki tudja már ki milyen a való életben a bentiek közül. Egyik rosszabb mint a másik. Hülyeség, hogy amit Alekosz mond, azt mindenki elhiszi... nem lehetséges, hogy esetleg a kintiek is úgy látják a helyzetet ahogy Alek?

Laci mostanában valóban agresszív, ha komolyabb megnyilvánulásait látjuk az a harcról és arról szól mekkorát behúzna ennek vagy annak...

Az hogy a lányok félnek Bécitől, nem tartom valószínűnek, viszont ha ő úgy érzi, miért ne állhatna ki a lányokért? Béci és Jerzy bántották Évát és Anikót, hát ő bántja őket, ennyi...

2011. febr. 19. 21:46
 16/47 anonim ***** válasza:
30%
bumbi02!már olvastam az írásaidat,és olyan mintha belelátnál a fejembe.Nagyon jól látod a dolgokat,a kérdező is.Had fújják csak azt amiket Alek mond.Azt hiszik ettől ők is olyan okoskodóak lesznek.Ők is idézgetni tudnak,mint Alek.
2011. febr. 19. 21:53
 17/47 A kérdező kommentje:

Én ezektől függetlenül sem hiszem Lacit agresszívnak,egyszerűen mikor dühbe jön, akkor nem ordít, hanem a harccal és az ehhez hasonló dolgokkal jön mint a lelki terror stb., és látszik az arcán, hogy ideges. Egy agresszív ember nem állta volna meg, hogy ne üsse meg Alekoszt, mikor felborította a székkel vagy mikor még Olivérrel próbálták kikészíteni a többieket, hogy hátha előjön mindenkinek a rosszabbik énje. Na azután a szitu után, Éva is elég kiborítóan viselkedett. EGésznap tök bunkó volt, meg játszotta a főnökasszony az Olivér féle csapatban, aztán miután jól kiosztották, hogy ne játszon ő senkivel, nem a barbi babája egyik ember sem, még ő kezdett el sírni, hogy jaj látod milyen gonoszok ezek.

Nem emlékszem, hogy Jerzy bántotta volna Évát. Éva direkt zajongott a szobában, hogy ezzel is csesztesse a srácot, aztán mi abban a meglepő, hogy Jerzy kiakadt? Ha Olivér bent van, szerintem Jerzy akkor is szólt volna Évának, sőt akkor nem is mert volna zajongani a lány, mert Olivértől is kapott volna. Azon nem csodálkozom, hogy Anikónak nem mondta el Olivér jelenlétében senki, hogy mit gondolnak kettejük ügyéről, mert Olivér is elég idegbeteg, és hárított volna, próbált volna terelni az undorító modorával, mint pl. azzal, hogy Béla is rámozdult Zsófira, pedig mi láttuk, hogy ott semmi ilyen nem volt, ellentétben vele és Anikóval.

Én csak azóta hallom az emberektől, hogy Laci agresszív, mióta Alekosz azt mondta, hogy ő fél tőle.

Oké, ha Alekosz úgy látja, hogy Anikó és ÉVa fél Bécitől, akkor vajon ez miért lehet? Semmi olyat nem tett, amiért bárkinek ezt kéne látnia. Nem értem, ebben tényleg van némi össze-visszaság.

2011. febr. 19. 22:18
 18/47 A kérdező kommentje:
Nekem ez is olyan óvodás Alekosztól, hogy senki ne pakoljon Olivér szekrényébe! Komolyan úgy beszél róla mint egy istenről! Még ki se hült Olivér ágya már is odapakolnak a szekrényébe, na bumm...
2011. febr. 20. 00:19
 19/47 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam hogy teljes mértékben egyetértek a dolgaikkal, egy olyan ember sincsen bent, akiről azt mondanám, hogy az eleje óta úgy játszik, hogy az végig szimpatikus lett volna. Egészen az Olivér-Béci párbajig abszolút Gigiék pártján álltam, úgy éreztem, ha vita van általában ők látják jobban át a körülöttük zajló dolgokat... Bécit vártam vissza, viszont nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Most olyan szinten nagy lett a másik csapat szája és arca, hogy az hihetetlen... Jerzy milyen stílust engedett meg magának Anikóval szemben? Számomra ez sem volt semmivel sem gyengébb húzás, mint ahogy Alekosz olvasott be a srácoknak, sőt... Jelenleg inkább Alekoszék pártján állok, mert úgy érzem most ők látják kicsit jobban át a dolgokat. Igen, a modor, ahogy ezt előadják sokszor undorító, nem azt mondtam, hogy mint emberek a kedvenceim, egyszerűen csak szerintem most ők látják jól azt, hogy igen is kinyílt mindenkinek a szája, akit eddig két hetente egyszer láttunk.

Valóban, Laci viselkedésére nem a legmegfelelőbb szó az agresszív... viszont megmondom őszintén, amikor azt hajtogatja, hogy ez háború, harc van és már szinte vérben forognak a szemei, engem is olykor megijeszt, viszont többnyire, egy hatalmas szeretnivaló szimpatikus medvének tűnik.

Az hogy azt hajtogatnám én, vagy bárki más amit Alek mond, szerintem hülyeség. Első este, amikor Jerzy neki esett Anikónak, és ezt Béci egy színésznős beszólással tetézte, aztán az az önelégült vigyor, nálam már kiverte a biztosítékot, pedig Alekosz akkor még egy szóval nem említette ezt a dolgot. Utolsó előtti válaszoló voltam azt hiszem, vagy valahogy úgy...

2011. febr. 20. 01:23
 20/47 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább Anikó égett be

bumbi, te maradj a politika rovatban

Szóval előző napokban Anikó és Jerzy összeveszett, és akkor Bécike undorító arccal közölte, hogy akkor most ki is a színésznő. Ezek után Anikó és Alekosz "szorosabb" barátságot kötött, és megbeszélték, hogy kiállnak egymásért. Ezek után ez a szöveg nem igazán kamu.

Miért, szerinted Lacitól nem kell félni? Ő maga mondta, hogy megállíthatatlan, ha elborul az agya (mellesleg azt láttátok, hogy úgy üt, mint egy idióta? A boxzsákot EGYSZER SEM tudta egyenesen megütni, minimális energiát fektet be minden ütésébe, persze ez a fizikumából adódóan elég erős lesz, de nem hinném, hogy olyan kemény gyerek lenne, ha katona ha nem, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ahhoz képest, hogy diplomás ember, ezt le is tagadhatná, Alekoszon pedig nem látszik, hogy 8 osztálya van.)

Szóval de, aki ilyeneket mond, hogy KIVÉGEZZÜK, attól szerintem is félni kell. Kissé idegbeteg.

2011. febr. 20. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!