Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kamuzta ezt Alekosz?

Miért kamuzta ezt Alekosz?

Figyelt kérdés
A lányok félnek Bécitől, és az ő (Alekosz) felügyelete alatt állnak. Ez mekkora kamu már. Ez megint olyan lesz mint mikor azt mondta, hogy fél Lacitól és azóta itt kint mindenki agresszívnak tartja Lacit, akitől félni kell.
2011. febr. 19. 19:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
48%
Milyen jogon küldöl el te innen bárkit?Kemény vagy?Agresszív vagy?Jaj,az a Laci.Azt sem tudod mi kell ahhoz,amit Laci már elért-küzdősport.Kíváncsi lennék,hogy egy thai,vagy kínai boxos,vagy a küzdősport bármilyen ágában jeleskedő embernek u..nál-e,hogy nem jól üt,stb.Hát nem.Nem azért,mert agresszívak,hanem mert csak innem mersz okoskodni.Bármely egészséges férfi így viselkedne,Alek v Oli ellem.Te tűrnéd,h a csajodról úgy beszélnek?Nem kell ahhoz katonának,v. küzdősportosnak lenni,h vki leépítse az a műmájert.Amúgy meg szóban hadd keménykedjen,van mire.Neki élete során,akár a danok megszerzésénél is kemény pszhilógusi vizsgálatokon kellett átmennie.De te honnan tudnád?!
2011. febr. 20. 11:42
 22/47 A kérdező kommentje:

Higgyétek el, hogy a való életben Alekosz nem mer így arcoskodni, inkább visszahúzódó lehet, max. a barátainak meri elmondani másokról a véleményét. Ilyet mint amit Jerzynek mondott, nem merne kint senkinek mondani, mert már rág beépítették volna azt a fene nagy arcát.

Azért mert nem értesz valakivel egyet, még nem kéne utasítgatni, hogy hova menjen, nagyon is jó helyen van itt. Azt el kéne fogadnod, hogy nem mindenki szereti az egoista embereket. Nem csak Béciről lehet elmondani, hogy beképzelt , de a görög "istenről" is. Ez ahogy beszél másokról a riportszobába, a szemükbe meg minden lány gyönyörű neki...már ha megszólal tudom, hogy hülyeséget fog mondani. Az a baj, hogy szeretne nagyot mondani, minél okosabbnak tűnni, de azért mert megtanult innen-onnan egy-egy idézetet, még nem lesz okosabb bárkinél.

2011. febr. 20. 16:11
 23/47 anonim ***** válasza:
48%
Jól mondod.Most elolvastam mégegyszer,amit ez az elvetemült írt.Mégh. nem látszik a 8osztálya?!Emlékezzünk csak a történelem hiányosságaira,ami alap műveltség.Nem egyenlő azzak,h Laci nem tudott prímszámot mondani.Ezt nem emlegetitek,de azt,h Laci nem tudott prímszámot mondani,szétf..tok.Mégis ő magyarázta el a többieknek azt a logikai feladatot,amit kaptak.Terrorelhárításból van neki többekközött a diplomája.De a többség mégcsak álmodni sem mer,arról amit ő elért már.Vagy legyen az a példa,h nem kell k.iskolába sem menni,mert az nem mérvadó.Badarságokat beszél.Ami értelmeset tud mondani,azt is KOLTAI filmjeiből vette!Remélem ha kiesik,majd az utálói közül vki elkapja,a tiszteletlen pof.ja miatt.Aztán billegtettheti a nyagát.Mégh az inghez ember kell(tartás),meg nyakkendő?!A hét vicce.Sunyi pa.kány,a csajok védőszentje.ha-ha!Akinek nem kell,és elhajta,azt megalázza(Zsuzsi,Gigi),a többit meg szimplán szidja a r.szobában!
2011. febr. 20. 17:19
 24/47 anonim ***** válasza:
Az is félelmetes, hogy ilyen indulatokat tud kiváltani emberekből a VV.
2011. febr. 20. 17:40
 25/47 anonim ***** válasza:
48%
Igazad van!De rossz nézni,hogy Lacit alaptalanul bántják,ezt a strucc véglényt meg istenítik.
2011. febr. 20. 17:47
 26/47 A kérdező kommentje:

Ezek az én gondolataim is amiket megfogalmaztál. Az meg már komolyan hergel, ahogy a nyakát rángatja folyton.

Egyébként tényleg nem látszik, hogy 8 általánosa van, mert olyan mintha még annyi se lenne meg neki:)

Amíg Alekosz nem mondta LAcira, hogy félni kell tőle, addig az volt László ismertetőjegye, hogy unalmas,szürke. Csak Alekosz szövege óta ismerik őt agresszívként szerintem.

2011. febr. 20. 18:43
 27/47 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanúgy,mint Ildinél,a kultúrbarbár,vagy Giginél a színésznő(ezzel kapcsolatban még akkor kiírtam egy kérdést),ott mindenki tagadta.Tipikus!
2011. febr. 20. 18:50
 28/47 A kérdező kommentje:
Mikor Béci magyarázta, hogy a színésznő megjegyzés szerintetek nem bántó, akkor mégis ki voltak akadva, hogy de bunkó, mert ezt mondja Anikóra.
2011. febr. 20. 19:08
 29/47 anonim ***** válasza:
Hát ez az!Az nem volt baj.vagy mikor Oli ököllel verte a falat,az nem volt agresszív!NEVETSÉGES!!!
2011. febr. 20. 19:29
 30/47 anonim ***** válasza:
Igazatok van sok mindenben, bár én nem hallottam Alekosztól, hogy agresszív Laci. Ettől még mondhatta, de az biztos, hogy akkor hamarabb ment le összefoglalóban olyan rész, mikor Laci előadta a dzsungelharcost, mert nekem előbb lett csalódás Laci viselkedése, minthogy itt olvastam volna, hogy Alekosz félelmetesnek titulálta.
2011. febr. 20. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!