Miért kamuzta ezt Alekosz?
1/47 anonim válasza:
Mit motyogsz egy szót se értek,amúgy akk marhaság.
2011. febr. 19. 19:51
2/47 A kérdező kommentje:
Ha nézed a műsort, akkor értened kell.
3/47 A kérdező kommentje:
Egyébként amit leírtam ezt mondta Alekosz, csak nem értem miért, mert ez nem igaz. + írtam egy példát, amit már eljátszott ez az ember.
hát ja... Alekoszról már kifejtettem egykétszer a véleményem, és mindig én voltam miatta a primitv, meg a bunkó, pedig kultúráltan írtam le.
Alekosz legnagyobb dumája még most is az hogy nem Béci nyert, hanem Olivér adta fel... és sokan ezt is elhiszik.
kb olyan minthogy a második VH-ban nem az USA nyert, hanem Magyarország adta fel...
2011. febr. 19. 19:55
5/47 A kérdező kommentje:
De kb. azok az emberek hiszik ezt el, akik ugyanúgy szavaztak Olivérre attól függetlenül, hogy milyen fancsali volt a párbajon. Most komolyan elhiszik ezt? Hát aki annyira szerette, az nem azzal foglalkozott, hogy szegény menjen haza, hanem azzal, hogy vissza menjen, és balhézzon tovább. Ezt sem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire Olivérhez, jó szép, szép a barátság, de ez már kóros, hogy már nincs is bent Olivér, de azért még beszél az ő nevében is. Szerencsétlen akkor fog koppani, mikor Olivér tojni fog a fejére, és a menő haverokkal foglakozik idekint, nem a lúzerrel, aki egy idő után, már nem is lesz olyan menő .
Alekosz Évára és Anikóra gondolt a "lányok" alatt. Őket alázta folyton Béci, és ezért rájuk értette. Nekem legalábbis egyből ez jött le, logikusan. És itt nem védeni akarom, hanem csak objektíven próbálok nézni.
2011. febr. 19. 20:15
7/47 A kérdező kommentje:
Tudjuk, hogy rájuk értette, de azért te is látod szerintem, hogy ez az állítás nem fedi a valóságot, hogy bárki is félne tőle.
8/47 A kérdező kommentje:
Igazából azt sem értem, hogy miért mondják azt, hogy mennyire nagy szája van egyeseknek mióta Olivér kiment. Ez hülyeség, mert egyszer mindenkinél elszakad a cérna. Most történtek olyan dolgok, hogy akik eddig békések voltak, azok is kiállnak magukért. Miért hiszik bent és kint is páran, hogy Olivérnek ekkora befolyása van/volt? Ha mégis tényleg miatta lenne az egész, akkor inkább ő az, akitől féltek bent az emberek. Ezen nem is csodálkoznék egyébként, mert gusztustalan módon tud beszélni emberekkel.
Normális vagy??? Alekosszal vagy anélkül, aki nem látja hogy Laci egy idegbeteg majom, az nyissa ki a szemét jobban.
Ezt a dumát meg Bécikétől hallottad, ő nyávogott utána hogy most az lesz hogy Alek ezt mondta idekint mindenki ezt mondja majd, mint hogy aAlek azt mondta nagyképű és most mindenki nagyképűzi.
Béci tényleg nagyképű.
Azt meg eddig senki nem mondta idekint, hogy Bécitől félnek a lányok, csak te hoztad fel most.
2011. febr. 19. 20:27
10/47 A kérdező kommentje:
Frankón nem tőle hallottam, mert nem is láttam a tegnapi adást, csak a mai adás elött bevágták, amit tegnap mondott Alekosz. Beégtél, semmi gond.
Amúgy igaza van ebben Bécinek, már ha valóban mondott ilyet,hogy lehet ezt is mindenki készpénznek veszi, mert ALekosz mondta. Kérlek ne haragudj azért mert feltettem egy kérdést, hogy vajon ez is olyan lesz, hogy mindenki elhiszi ezt a hülyeséget....
Azt hiszem nem ismerjük egymást, így te kérdőjelezd meg, hogy mennyire vagyok normális. Na de mindegy, az ilyen emberek több szót nem is érdemelnek, akiknek ilyen a belépője.
Kapcsolódó kérdések: