Béci beszólt Aleknak, hogy fújja ki az orrát, az -10 dkg. Ezt az embert imádják?
Attól, hogy Alekosz nem olyan nagy szám, attól még Béci ugyanúgy egy r.hadék és nem azért mert cigány, hanem mert egy gusztustalan nagyképű, erőszakosan tulajdonolni uralkodni és alázni akaró patkány.
Rossz nézni, hogy alig bír magával, annyira visszafogja magát, annyira nem magát adja, hogy elképesztő, ott van az arcán, hogy legszívesebben szétverni azt aki neki nem tetszik. Antiszociális hulladék, csak én én én én meg nekem nekem nekem nekem, primitív állat..
09:19!
Akkor most kire lehet mondani azt, hogy közönséges, erőszakos, bunkó, tapló? Valójában mégis ki a törvényen kívüli, ha már egy ilyen műsorban szereplő, és azért annyira mégsem irritáló személy is ilyen indulatokat vált ki belőled? Te normálisnak tartod magad?
Munkatábor? Elküldenélek néhány napra egy munkatáborba, ha egy kis házimunkával vagy sporttevékenységgel hozod párhuzamba ezt a kifejezést. Bár hülyeségnek tartom, hogy bármi is felbosszantson ezt a műsort nézve, de mikor Alkeszosz kiakadt a fitneszhét előtti állapotfelméréshez való készülődésnél, hogy akkor most leizzad, és megint zuhanyozni, újból parfümözni kell, hát rosszul voltam tőle. Ő az életben sem viselkedhet másként, nem hiába képes tanulatlnaul, biztonsági őrként téblábolni órákon keresztül. Azt olvastam, hogy a munkahelyén csak egyetlen ember áll vele szóba, egy senki csak a villán kívüli életben. Csak itt tartjátok őt görög istennek és csak azok, akik hozzá hasonlók.
Béciről pedig itt úgyis írhatnak bármit, a róla véleményt alkotók többsége a fajgyűlöleti kérdéseknél kellene, hogy írogassanak, mert a Béci gyerek és a huga bármit is csinál, ti akkor is csak a rosszat fogjátok meglátni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!