Vv4 mit szoltok ehez? Valovilag. Postr.hu/kiszivargott-belso-informaciok-megrendezett-volt-ol iver-kiesese
Több válaszomban is ajánlottam Árpa Attila 2003-ban kiadott könyvét. Ő is leírja, hogy mivel-hogyan tudja a stáb befolyásolni a bennlevőket, mennyire nem számítanak a szavazatok, és milyen mértékben vannak a nézők irányítva. Ő a teljes VV 1-ről, és a VV 2 kezdéséről őszintén ír.
Ami engem legjobban zavar, hogy ha nem érdekel az egész VV, akkor is naprakész vagyok, mert minden reklámidőben, minden újság címlapján tájékoztatva vagyok, ha akarom, ha nem.
Ha ennyire előre eldöntött dolog, hogy ki lesz a nyertes, akkor a többiek miért játszák végik a játékot? Miért nem állnak fel, és mondják, azt, hogy szevasztok!
Vagy a többiek is kapnak valamit?
Az utolsó válaszolónak üzenném: miért tűnt el nem csak a facebookról, hanem mindenhonnan a belinkelt /másolt cikk? Nem ezzel lóg ki a lóláb?
A többiek, akik bent vannak, élvezik a semmittevést. Nem kell hajnalban kelni, legályázni 8-10 órát a melóhelyen, addig sem használ otthon villanyt, gázt, nem költi a pénzét kajára, piára, cigire. Minden "kényelme " megvan. Egy luxusbörtön.A jelentkezők között volt egy srác, aki azt mondta, azért akar bekerülni, hogy a telet kihúzza fűtött helyen. Régen a csóró csövesek a tél elején betörtek egy kirakatot, megvárták a rendőrséget, és már meg is volt télire a fűtött szállásuk. Ez nem vicc, így volt. Most meg van VV.
Még egy kis lóláb: miért akar műsort vezettetni, szerződni máris az RTL Olivérrel? Fájdalomdíj? A Kész átverés-t akarják vele készíteni. Tuti, hogy nem a minimálbérért fog szórakozni a pasas. Ez nem lóláb, már egy egész ménes patái.
Jó, de hogy ki miért ment be, vagy akart bemenni a villába, annak mi köze van ahhoz, hogy a vv mennyire megrendezett? És az, hogy az Olivért műsorvezetőnek akarják szerzőttetni az magyarázat arra, hogy szándékosan akarták volna kitenni? Miért? Ő volt az egyik legmeghatározóbb embere a vv-nek, az összefoglalók nagy része rá épült, akkor mért tettek volna ilyet?
Bemagyarázhatjuk, hogy a műsorvezetői szerződés fájdalomdíj, de ha belegondolsz, várható volt, hogy Olivér akármikor is esik ki, utána a csatornánál fog kikötni. Eleve már van műsorvezetői múltja, plusz egy színes egyéniség, akit már ismer szinte az egész ország, legalábbis már hallott róla, és könnyebb egy ilyennel emberrel "eladni" a műsorukat. És a bemásolt szövegben igenis kilóg a lóláb. Egyrészt amit az Alekoszról ír, hogy nem volt rendes ruhára pénze, na ez tuti, hogy nem igaz. A másik a Balázs, hogy nem vezetett a kihívás után műsort, az sem igaz, mert a párbaj előtti napon ő volt a műsorvezető. A többi szép levezetés, de igazából csak a tények kiforgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!