Megrendezett az Rtl Klub ValoVilagja?
Meg van rendezve jaja!
Mondjuk én azt olvastam hogy Béci fog nyerni de hál Isten kiesett..
Éva meg kap egy műsort ő azért nem nyerhet!
Szerintem is Jerzy nyer sajna!
Az eleje óta nézem a műsort, és tuti, hogy vannak megrendezett jelenetek, sőt szerintem a beszavazókon nem egy megrendezett beköltözés volt, nem mondom, hogy az összes, de biztos volt.
Ment a neten sokáig, hogy minden konfliktus, minden történés megrendezett, előre megírt forgatókönyv alapján mennek a kiválasztások, párbajok...Na ez kizárt, elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 kisebb történés megrendezett volt, de több biztos nem.
A kiválasztás, és a párbajok azért nem megrendezettek szerintem, mert akkor az Rtl nem engedte volna, hogy Alekosz után a 2 legnagyobb táborral rendelkező játékos (Olivér, Béci) idő előtt kiessen. Ja és azt sem engedték volna, hogy olyan kiválasztások legyenek, hogy egymásra tegyék a jeleket, mivel látszott, hogy ez a nézőknek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!