Miből gondolják sokan, hogy a Való világ megrendezett és előre meg van írva, hogy ki nyeri?
Na már megint......én már jó néhány kérdésben kifejtettem miért nem lehet és miért nem éri meg megrendezni a műsort ilyen formában,de mintha kis naiv tizenéveseknek beszélnék.
Én is írtam, hogy üzleti szempontból csak azt éri meg visszajuttatni,akire több szavazat jön.De minden kis hülye,ezt figyelmen kívül hagyja.
Szerintem kis ostoba tizenévesek gyártják ezeket az összeesküvés-elméleteket,akiknek gőzük sincs az élet működéséről.
Aki a való világot nézi, már annak sem sok gőze lehet. A családból nézik páran, és elmondhatom, hogy totális agymosás.
Szerintem is meg van rendezve. Mi értelme lenne? Nem tudom, de nem is érdekel. Az rtl amúgy sem az értelmességéről híres.
Ott volt a maunika só. Azok az emberkék kaptak talán 20 ezret, csináltak egy kis balhét és csókolom. A birka népnek nem is kellett több, rátapadtak a képernyőre.
"Szerintem is meg van rendezve. Mi értelme lenne? Nem tudom, de nem is érdekel. Az rtl amúgy sem az értelmességéről híres.
Ott volt a maunika só. Azok az emberkék kaptak talán 20 ezret, csináltak egy kis balhét és csókolom."
Ez a nem tudom, de nem is érdekel baromi jó hozzáállás. Ha már állítasz valamit, akkor próbáld már elhitetni velem, mert egy kijelentéssel nem fogsz meggyőzni. A mónika show az meg teljesen más. Arra senki sem lenne kíváncsi, ha csak simán beszélgetnének egymással. El kell valahogy adni a műsort, verekedéssel stb.
Miért jó, ha már előre meg van írva, hogy ki nyeri a műsort? Akkor ezt a többiek is tudják. Persze ilyenkor mondhatják, hogy de ők is kapnak pénzt a hallgatásért. Oké, és nem b@ssza a többiek csőrét, hogy ők kevesebbet kapnak, mint az előre megírt nyertes? Nem látom értelmét, hogy olyanokat küldjenek vissza a szavazásról, akit a nézők nem szívesen néznek.
http://www.youtube.com/watch?v=GWFfd67nnaU&feature=related
Itt láthattunk egy kis hibát a végén. Ez az "élő" - azért idézőjelben, mert az online közvetítés tudtommal késik 15 percet - közvetítésen is így ment le? Biztos, hogy néhány rész meg van szerkesztve, de szerintem nincs értelme az egészet előre megírni. Gondolom kapnak olyan feladatokat, ami a nézőket elszórakoztatja.
Engem már jól le is pontozott egy két ostoba:)
Csak ettől még nem fognak tudni gondolkodni:)
De biztos jobb azoknak hinni,akik csak vagdalkoznak és nem mondanak semmi logikus és értelmes érvet.....ezek vagytok ti:)
"Na már megint......én már jó néhány kérdésben kifejtettem miért nem lehet és miért nem éri meg megrendezni a műsort ilyen formában,de mintha kis naiv tizenéveseknek beszélnék."
Nem láttam és nem olvastam azokat a kérdéseket. Ha belinkeled, elolvasom
Egyébként is manipulálják már azt sem értem, hogy miért csak a végén mutatják meg, melyik archoz tartozik a százalék. Ha jól emlékszam a régieknél ilyen nem volt, az is fura nekem hogy miért csak este 10től hajnalig lehet nézni ténylegesen online.
Viszont ha így van az RTL valamit nagyon elhibázott. Én nem tartom magam buta embernek, őszintén bevallom engem kikapcsolt és még meg is nevetettet a műsor, mindaddig, amíg Olivér és Alek adták a humorfaktort. Onnantól kezdve csak ostoba feszültség keltést kaptam, nekem erre meg semmi szükségem. Ahogy néztem, jó páran így vannak ezzel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!