Tegnap néztem a Alekosz menyasszonyt keres adást, és az egyik feladat sakkozás volt Alek sakkozott a hölgyekkel, tuti megrendezett jelent volt? Senki nem tudott sakkozni aki meg tudott szerintem Olga.
Figyelt kérdés
Feltételezem azért nem akart játszani mert kiváló sakkjátékos az (oroszoknál szinte mindenki sakkozik)
és leégette volna Alekoszt,rosszul jött volna ki visszanyal a fagyi )
2011. máj. 18. 13:28
1/3 anonim válasza:
érdekes gondolat, mindenesetre nekem kicsit megalàzó lett volna a helyzet, hogy jajj ö egyedül megver mindenkit..
egyébként is egy nagyképü fellengzös barom..
2/3 anonim válasza:
jaaa gyanús volt nekem is h Veronika jól sakkozik
mikor 2 értelmes mondatot nem tud összerakni...
3/3 anonim válasza:
Mega jatek elott jopar nappal mondta az Olga hogy nem tud sakkozni,ezert kapott Alekosztol egy konyvet hogy megtanuljon.
Okes az egesz megrendezett de Olga tenyleg nem tud sakkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!