Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik villalakóról változott...

Melyik villalakóról változott meg a véleményed a mai (02-14) összefoglaló után és milyen irányba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 22:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

Évát, Anikót és bandáját eddig is rühelltem, most sokkal jobban :)

Bécinek teljesen igaza volt, kultúráltabban el sem intézhette volna, ezt a helyzetet.

Az, hogy Anikóra azt mondta szinésznő, hát tudod mit : tökéletesen igaza van!!!

2011. febr. 15. 15:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát ha józanon ekkora paraszt a Béci (mivel ugye ő még 1 hétig nem ihat), megnézném részegen hogy miket fog mondani.Anikót ismertem régen is és nem szerettem soha, a tv-ben viszont megkedveltem és tegnap Béci beszólása szerintem nem volt korrekt.Ha Anikó színész, akkor Jerzy meg Gombi micsoda?

Jerzyt eddig is utáltam, most még jobban.

Gigit sem szerettem, de tegnap ez a megyek árulkodni a bátyusnak, mert magamat nem bírom megvédeni sz@rság végleg leírta.

Gombit alapjába véve csípem, de tegnap nagy szája volt.

Évát nem szeretem, de tegnap igaza volt.

Anikót csak sajnálom.

És végül Béci, aki Oli mellett a kedvencem volt:akkorát zuhant a szememben, hogy csak na.Azt hiszi övé a világ, mert megnyert egy párbajt?Ekkora egóval senki sem jött vissza még párbajról.Nagyot csalódtam, pedig a kedvencem volt.

Úgyhogy hajrá Alekinnyóóóóó!

2011. febr. 15. 17:13
 23/23 anonim ***** válasza:
A 12:30as válaszolóval teljesen egyet értek!!!
2011. febr. 15. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!