Melyik villalakóról változott meg a véleményed a mai (02-14) összefoglaló után és milyen irányba?
Senkiről nem változott a véleményem.
Tudtam, hogy minden más lesz, ha Olivér kikerül, és igen, a punci Jerzy és Gombi is kinyitja majd végre a száját.
Igen, puncik, mert csak azután tették ezt meg, hogy Olivér kiment. De nem lepődtem meg egyáltalán.
Éváról meg eddig is tudtuk, hogy egy rohadt nagy paraszt.
Éva megtestesíti mindazt, amit egy nő viselkedésében visszataszítónak találok.
Szinte minden nap igazolja is ezt. Remélem ha kimegy, a párja már nem fogja várni!Hisztérikus, rosszindulatú, törtető cafka!
Béci miért nőtt nagyot a szemedben?
Azért mert úgy oszt le másokat hogy ott sem volt csak amit a hugica elpanaszol neki az alapján????
Azt kelett volna neki mondani hogy -Kuss nem voltál itt!!
Éván nem lepődtem meg én már elfogadtam így hisz láttuk hogy a piros pontjai miatt is mit csinált.
Én nem is azt értettem hogy anyád(Erzsinek) hanem ...anyja
Gigi ahhoz képest hogy nem ivott elég durván üvöltözött
Gombi meg tiszta vicc volt ahogy mondta hogy Kuss Kuss Kifelé innen Menjetek aludni
Inkább húzzon sapkát a fejére és maradjon csendben.
Anikót a múlt héten szarkavarónak tartottam, de most kicsit megsajnáltam, szegény már állandóan sír valami miatt.
Alekosz meg a tegnap éjjeli adásban mondott hatalmasakat.
Anikó egyre inkább fáraszt. Eleinte még viszonylag értelmes lánynak hittem, de Olivérnek sikerült egy szerencsétlen, porig alázott, búval bélelt bőgő masinát faragni belőle. Jerzynek tökéletesen igaza volt azzal kapcsolatban, hogy tisztességtelen olyan férfiakra mászni, akiknek tudvalevőleg komoly kapcsolatuk van a villán kívül. Anikó mégis velük próbálkozott sorban. Béci okosan leszerelte még az elején ez irányú próbálkozását, Olivér pedig végig hitegette kétértelmű kijelentéseivel, viselkedésével, ami gusztustalan volt Anikóra és Enikőre nézve is.
Béci próbált mindenkivel kedves lenni a párbaj után, de ahol elutasítják ezt, miért kellene tovább pitiznie a jó viszonyért? Igazán higgadtan és finoman szerelte le Anikó alkoholmámoros hisztériáját az asztal körül, mikor megkérdezte: Ki a színésznő? Az is tény, hogy Béci nem dühöng, csapkod, dobálódzik, köpköd, üvöltözik tehetetlenségében és közel sem káromkodik olyan sokat és durván, mint pl. Olivér, Szandi vagy Éva.
Gombi esetében örülök, hogy végre felengedett a letargiából, és az alkohol hatására kicsit többet szerepelt, ami viszont engem meg is nevettetett a tegnapi bejátszásban.
Évától nem kaptunk semmi újat, rengeteget vedelt, és kicsúszhatott a száján másoknak nem tetsző dolog is, ami aztán megint csak botrányba fulladt. Sajnos nem tudom pontosan ennek előzményeit, mitől akadt ki ilyen mértékben emiatt Gigi.
Szandika az eddigiekhez hasonlóan adja magát továbbra is, Olivér kiesése miatti hisztérikus jelenete a szőnyegen fetrengve számomra eléggé megjátszott dolognak tűnt, persze biztos, hogy vannak ilyen emberek, de én mondjuk egy takaró alá bújva rendezném le, ha a nagy bánatom miatti feszültséget akarnám levezetni, nem pedig egy ekkora drámai jelenetben. Viselkedése következetlen, szája nagyon durva a feltöltés miatt, és a belőle áradó szavak miatt is. Azért az még mellette szól, hogy többnyire őszintének látszik, még ha nem is példa értékű a viselkedése.
Alekosz változó érzelmeket kelt bennem. Nem tetszik az egész napos semmittevése - nagyon rühellem a lusta embereket. Hogy valaki képes hónapokat eltölteni téblábolva egy épületen belül, már csak unalom űzés miatt is próbálnék valami hasznosabb elfoglaltságot találni. Irigy a kisportolt testalkatú férfi társaira, de most ott lenne a lehetőség, hogy a rendelkezésükre álló sporteszközöket kihasználva kicsit erősítse magát. Ehhez képest vagy fekszik, vagy sétál, üldögél - ha módja van rá egy pohár alkohollal a kezében. Rendben van, hogy élvezi a villa életet - talán ő az egyetlen, aki ezzel így van - de ezt azért összeköthetné valami értelmesebb tevékenységgel is. Az viszont tetszik benne, hogy mindig, minden körülmények között higgadtan veszi tudomásul a körülötte zajló eseményeket, cirkuszokat. A tegnapi bejátszás alkalmával, mikor Éva közönséges módon köpött egy jókorát, Alekosz spontán megszólalása rögtön ezután igencsak megnevettetett: Egészségedre! Éva tüsszentett.
Nálad a pont, jól látod a dolgokat!
Végre olyanokat is hallok a vv4-ben, akiket eddig nem, mert el voltak nyomva!
Tudjátok ezzel az eddig elnyomott dumával csak az a baj, hogy szánalmas, hogy ennyire gyenge jellemeknek drukkol valaki, akik eddig el voltak nyomva. Mert hogy? Ja mert ott volt Olivér? ÉS nem mertek vele szembeszállni? Miért is nem? Nevetséges.
Béciről és Gombiról változott meg a véleményem. Mind a kettőt utálom.
Éva jó volt, tüsszentett! Alekosz a legjobb, Oli nélkül is megállja a helyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!