Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lemaradtam a VV mai összefogla...

Lemaradtam a VV mai összefoglaló elejéről, elmondja nekem valaki, hogy miért csak Gigi és Béci látogattak gyerekeket? Más villalakó is fog így menni? Nyerték ezt?

Figyelt kérdés
nem bunkózni akarok, csak normálisan kérdem, mert lemaradtam róla
2011. márc. 16. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
táncot tanítottak
2011. márc. 16. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, de nem is mutatták hogy miért csak ketten.
2011. márc. 16. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert ők tanították a táncot, táncosok révén.
2011. márc. 16. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Bárki tud úgy táncolni, mint Béci vagy Gigi. Egyedül amire büszke lehet Béla igazából, az a hátraszaltó. Igazából semmi értelmeset nem csinál, csak lötyög.
2011. márc. 16. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, gondolom nem az az egész tánctudása, amit a villában "bemutat" néha, mivel volt már fellépéseken, és ezt TANULJA, így tud táncolni. És igen, talán bárki tud úgy, mint ő, ha TANULJA.
2011. márc. 16. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:

igzából én se láttam még tőlük semmi eredeti mozgásformát

megnézzük a külföldi filmeket ezerszer jobbakat látunk

nem is értem hogy vezethet tánc iskolát mit tud ő tanítani

2011. márc. 16. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Táncoktató, nem tudom mit kell ezen kételkedni, na ha bárki tud úgy táncolni, akkor miért nem táncol?!

Amúgy meg a többiek is mennek majd ki!

2011. márc. 16. 23:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Kettesével mennek ki a villából a héten. Ma szerintem Alkesz-Éva páros megy az óvodához, ahová a kecskéket viszik.
2011. márc. 17. 08:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt megnézném, hogy Alkeszkosz vagy az a lusta Éva tud-e úgy táncolni, mint Gigi meg Béci. Éva is csak a s.ggét tudja rázni, de tánctudása nulla, Alkeszról meg inkább ne is beszéljünk
2011. márc. 17. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a villában nem állnak neki mindig táncolni, attól a kinti életben még nagyon jók lehetnek. Senki nem kérte őket, hogy mutassák be a tánctudásukat, így ezt nem az alapján kell megítélni, hogy bent mit mutatnak. Nem fellépni mentek be.
2011. márc. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!