Lemaradtam a VV mai összefoglaló elejéről, elmondja nekem valaki, hogy miért csak Gigi és Béci látogattak gyerekeket? Más villalakó is fog így menni? Nyerték ezt?
Figyelt kérdés
nem bunkózni akarok, csak normálisan kérdem, mert lemaradtam róla2011. márc. 16. 19:23
2/11 anonim válasza:
nem tudom, de nem is mutatták hogy miért csak ketten.
3/11 anonim válasza:
Mert ők tanították a táncot, táncosok révén.
4/11 anonim válasza:
Bárki tud úgy táncolni, mint Béci vagy Gigi. Egyedül amire büszke lehet Béla igazából, az a hátraszaltó. Igazából semmi értelmeset nem csinál, csak lötyög.
5/11 anonim válasza:
Utolsó, gondolom nem az az egész tánctudása, amit a villában "bemutat" néha, mivel volt már fellépéseken, és ezt TANULJA, így tud táncolni. És igen, talán bárki tud úgy, mint ő, ha TANULJA.
6/11 anonim válasza:
igzából én se láttam még tőlük semmi eredeti mozgásformát
megnézzük a külföldi filmeket ezerszer jobbakat látunk
nem is értem hogy vezethet tánc iskolát mit tud ő tanítani
7/11 anonim válasza:
Táncoktató, nem tudom mit kell ezen kételkedni, na ha bárki tud úgy táncolni, akkor miért nem táncol?!
Amúgy meg a többiek is mennek majd ki!
8/11 anonim válasza:
Kettesével mennek ki a villából a héten. Ma szerintem Alkesz-Éva páros megy az óvodához, ahová a kecskéket viszik.
9/11 anonim válasza:
Mondjuk azt megnézném, hogy Alkeszkosz vagy az a lusta Éva tud-e úgy táncolni, mint Gigi meg Béci. Éva is csak a s.ggét tudja rázni, de tánctudása nulla, Alkeszról meg inkább ne is beszéljünk
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy a villában nem állnak neki mindig táncolni, attól a kinti életben még nagyon jók lehetnek. Senki nem kérte őket, hogy mutassák be a tánctudásukat, így ezt nem az alapján kell megítélni, hogy bent mit mutatnak. Nem fellépni mentek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!