Lemaradtam a VV mai összefoglaló elejéről, elmondja nekem valaki, hogy miért csak Gigi és Béci látogattak gyerekeket? Más villalakó is fog így menni? Nyerték ezt?
Figyelt kérdés
nem bunkózni akarok, csak normálisan kérdem, mert lemaradtam róla2011. márc. 16. 19:23
11/11 anonim válasza:
Az nem nagy baj, hogy táncolni nem tudnak, ha más egyéb kicsit is értelmes dologgal ki tudnak tűnni. Viszont ezt még eddig nem sikerült felfedezni bennük. Illetve mégis, Éva még talán a legjobb szónok a játékosok között, Alkesz viszont csak hiszi ugyanezt magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!