Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valakinek az életében számít,...

Valakinek az életében számít, hogy végül ki nyer egy VV párbajt, vagy esetleg a végét?

Figyelt kérdés
Csak mert olyan vérre-menő viták vannak, mintha itt mindenkinek lenne valamilyen érdekeltsége.
2011. febr. 13. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Magabiztosnak kell lenni, ha meg akarják győzni az embereket, hogy szavazzanak rájuk.
2011. febr. 13. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Értem a kérdést :)

Nekem nem számit, egyszerűen emberileg tartok valakiket sokkal többre, mint másokat. Igy azt gondolom pártolnom kell az általam kedvelt személyeket, de vitát nem nyitok.

2011. febr. 13. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem számít.
2011. febr. 13. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Na mesélj utolsó :)
2011. febr. 13. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég legyen annyi, hogy van ott bent valaki, akivel nagyon jóba vagyok.
2011. febr. 13. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Anoním oldal, nyugodtan leírhatod.
2011. febr. 13. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van benn egy ismerősöm, de nem csak ezért számít. Valakit kedvelek, van akit meg kifejezetten nem csípek, aztán az bosszantó, ha az utóbbi megy vissza. De vérre menő vitákban nem szoktam részt venni.
2011. febr. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!