Helyesnek tartod hogy VV Szandika újabb esélyt kapott és
hogy beszélhetett a barátja vele?
Figyelt kérdés
én szeretem Szandikát de ezt nem tartom igazságosnak! ezek után ugyanazt bármelyik villalakó megcsinálhatja hogy beszélhessen a hozzá legközelebb állóval utána pedig megígéri hogy viselkedik,teljesíti a feladatokat stb...
2011. febr. 4. 14:46
1/9 anonim válasza:
hogy ki vagytok már ezen a témán.-.-"
és igen,örülök,hogy maradhat,mert egyik kedvencem.
2011. febr. 4. 14:57
2/9 anonim válasza:
Azzal, hogy nem akarta teljesíteni a feladatokat, nem veszélyeztetett senkit, pláne fizikailag, nem ártott másnak. Szerintem itt első körben megteszi egy ilyesféle szóbeli figyelmeztetés is.
Kár is lett volna érte!
2011. febr. 4. 14:59
3/9 A kérdező kommentje:
én is kedvelem!!!! a nők közül neki szurkolók!!! de én csak azt írtam hogy most ezt bármelyikük megcsinálhassa tudván hogy kap majd még egy esélyt és beszélhet a hozzá legközelebb álló személlyel...lehet hogy elértettétek a kérdést....vagy csak az a baj hogy írásba nem lehet a hangsúlyt érzékelni!
2011. febr. 4. 15:03
4/9 anonim válasza:
A villa lakók eleve bírnak beszélni meg találkozni a rokonokkal. Az egész csak egy megjáccott "szappanopera". Nem mondom hogy nincsenek valós helyzetek benne, de tudnod kell hogy nem azt csinalnak amit csak akarnak.
Utolsó, sajnállak ha tényleg így gondolod rossz lehet neked.
Szerintem ez egy jó ráijesztés volt a villa lakókra hogy mostantól betartsák a szabályokat
2011. febr. 4. 16:10
6/9 anonim válasza:
Nem tartom helyesnek, de nem örültem volna ha kizárják, hisz jó nem vesz részt sok feladatba, de most jól ráijesztettek és kész! :D
2011. febr. 4. 16:25
7/9 anonim válasza:
milyen ráijesztés ? a videóban egyértelmüen kimondja hogy nemsikeredett valamelyik jelenet, és ujra kellett forgatni, aztán meg leállt a netes adás, a youtuberöl letöröltette az rtl a videot.. ezen mit lehet nem érteni?
2011. febr. 4. 16:27
8/9 anonim válasza:
Utolsó! Mi lenne ha használnád az eszed is, és nem csak a megrendezésről fröcsögnél? A ráijesztést nem az ltalad belinkelt videóra írta, hanem erre a Szandikás szituációra.
2011. febr. 4. 17:22
9/9 anonim válasza:
én is kedvelem Szandikát, jó hogy maradt, csak az RTL gerinctelen! Ha egyszer azt mondják, hogy kizárták, akkor mért csinálják vissza?
jahh, és kipróbáltam az F5-t, tényleg tudtam többször is szavazni, és tényleg más volt mindig a %, de durván ellentétes :O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!