Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit tegyek ha nagyon helyesnek találom a fogorvosomat?
Tisztára mintha én írtam volna, én is 18 voltam és nekem is a fogszabimmal foglalkozott. Ő akkor 24 vagy 25 volt, már nem emlékszem. Megkerestem fb-on, és bejelöltem, de nem jelölt vissza. Ennek ellenére, olyannyira bele voltam habarodva, hogy írtam neki üzit, hogy nagyon szimpatikus és szívesen venném, ha találkoznánk. Megköszönte, és nemet mondott. Többet szerencsére nem is láttam. Mikor visszamentem huzatásra, megtudtam, hogy már nem dolgozik ott.
Nagyon szerelmes voltam ám belé! Nekem se volt akkor még barátom soha, és ő olyan tökéletesnek tűnt.... oh...
Ez kb. 2 éve volt, ma már meg se ismerném.
Amúgy szerintem gyakran megesik, hogy a tapasztalatlan kis kamaszlány belezúg a fehérköpenyes helyes dokiba. Kihevered nyugi.
és h írtál neki fb-on?
mármint, h kedves doktor úr vagy simán letegezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!