Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy helytelen de ezt látom helyesnek. Nagyon nagy hülyeséget csinálok?
A volt barátom egyik legjobb barátjával összejöttünk. Volt barátommal kb 9 hónapot voltunk együtt, ő nagyon komolyan gondolta a dolgokat, még most is szeret, előről kezdené. Én tisztáztam vele, hogy ez már nem fog megtörténni. Szakításunk után kb 1 hónappal összejöttünk az egyik legjobb barátjával, jól érezzük magunkat együtt stb. Még nem mertük elmondani a volt barátomnak. Nagyon helytelen amit teszek?
21 évesek vagyunk
nos mifelénk az ilyet nem úgy hívják, hogy: legjobb barát, de még csak barát sem. az ilyen esetleg távoli haver, ismerős kategória.
csak ennyit fűznék hozzá.
###########
szóval szerintetek egyáltalán nem helyes? de mi van ha mégis ő az igazi? :D
###########
látom élvezed a helyzetet.
csinálj amit akarsz. a srác legalább veszít egy kétszínű arcot és egy rossz barátnőt... ergo semmit se veszít.
és gazdagabb lesz egy kis világgyűlölettel.
sok sikert hogy elé álltok a srác elé és közlitek a dolgot:) de várj ne is.. hadd tudja meg máshonnan.. ennyi gerinc se legyen bennetek^-^
minél több haragot táplál annál könnyebb lesz felejtenie.
Így kezded: "Tudom, hogy helytelen...", majd "...helytelen amit teszek?". Nagyon jól tudod, mi a válasz. Igen, helytelen b*ssza meg! Ha a te legjobb barátnőd össze jönne a szerelmeddel, aki dobott téged, mit éreznél? Persze, lehet, hogy most azt mondod nem érdekelne, stb, de nyilván piszkosul fájna.
És egyébként is, mit vársz tőlünk, válaszolóktól, kedves kérdező? Ha mi most azt írnánk, hogy jó úton haladsz, megnyugodnál? Ne velünk próbáld megnyugtatni méltán bűntudatban szenvedő lelkedet.
Én egyszer voltam az exed helyzetében, csak lányként.
Ami még plusz volt, hogy hazudoztak is nekem, és az exem nem igazán volt az exem sem, volt egy kis idő, amíg mindkettőnket egyszerre "futtatott".
Én nem beszélek egyikőjükkel sem, már ők is szakítottak, és nem mondom, hogy nem volt káröröm bennem. Gyerekes lehet, de nagyon kib.szták a biztosítékot. Aztán a csaj, aki jóbarátnőm volt, próbálkozott is újra, hogy legyünk barátok, de rájöttem, hogy nekem egy ilyen nem barátnőm. Mondtam is neki még anno amikor az ügy játszódott, hogy van még lehetősége átgondolni, de én ezt nem fogom tolerálni, ez nekem nem fér bele, akkor persze hajtotta a végretörődikegysrácvelem érzés, és sz.rt bele. Utána amikor rájött, hogy nem volt tuti a döntés, próbálkozott, de elhajtottam. A szép az egészben, hogy a srác ráadásul egy kis gerinctelen hazudós, mindennőtmegd.gós típus, én legalább hamar szembesültem ezzel, de a csaj elvesztette egy jóbarátnőjét (és itt nem a pasiról volt szó, hanem a hazugságai miatt), egy olyan fiúért, akivel kb. 3 hónapig voltak együtt (gyanítom több nővel együtt egyszerre). Úgyhogy nekem az a véleményem, hogy nálam ez farkastörvény. Exem barátjával nem jövök össze, barátnőim az exeimmel nem jönnek össze, és így kerek a világ. Lehet, hogy túlságosan lesarkítom, de én még egy ilyen helyzetet nem vagyok hajlandó végigélni, és őszintén szólva nem is kívánom még a legrosszabb ellenségemnek sem. Annyira kínosan betartom, hogy ha nekem megtetszik egy srác a barátnőim társaságából, akkor is lecsekkolom, hogy nem "tartozik"-e senkihez.
Azt gondolom, ha komolytalan az egész kapcsolatotok, akkor rosszul teszitek. Ha szerelemről van szó, az már más helyzet, nyilván megnehezíti a dolgokat, azért az más. Az én sztorimban nem volt szerelemről szó.
Utolsó válaszoló, úgy érzem, részben megerősítetted, és kiegészítetted az én válaszomat is.
Még annyit hozzá fűznék a "szerelemnél más a helyzet"-hez, hogy általában az első pár héten mindenki hős szerelmes, és megtalálta a nagy Ő-t...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!