Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam_? _
Ez a story:
Tegnap elmentem a barátnőmmel egy koncertre és megláttam egy srácot aki nagyon tetszik és a minap együtt is voltunk(smároltunk) és ottvolt, kibékült a barátnőjével, míg nekem azt mondta többet soha nem fog kibékülni, mert a csaj csak kihasználta. Én errefel úgy lehangolódtam,hogy haza is indultam, de a kapuban egy barátnőm haverjával megismerkedtem és 10 perc múlva ott áltunk a pasi melett aki tetszik és lesmároltam a barátnőm haverját.
Nagyon gáz amit csináltam?
Igen, hülyeség.
Össze-vissza "smárolsz" bárkivel.
ha fake lenne akkor miért írnám ki, mi értelme lenne?
hasznos válaszokat kérek. kösz
Akkor főleg. 17 évesen lehetne több eszed, de úgy viselkedsz, mint egy éretlen 12 éves kiscsaj. Vedd már kicsit többe magad ennél, ez nem szint!!!
Nem bántani akarlak, de nő vagy, és ha Te magad ennyire becsülöd magad, a csókot, amit adsz/kapsz, akkor sajnos mások is így fognak tekinteni Rád.
Egetrengető dolog ezzel együtt nem történt, csak olyan butaság az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!