Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én is büntethető vagyok? Ha egy illető azért csinált valami hülyeséget mert én nem jöttem össze vele?
Figyelt kérdés
Na bővebben... Az lenne a kérdésem, hogy ha egy illető azért csinált valami hülyeséget (ami esetleg halállal végződött)mert én nem jöttem össze vele akkor én azért büntethető vagyok? köszi a válaszokat...2011. júl. 7. 15:24
2/8 anonim válasza:
Nem. Ha csak elküldted, és ezért öngyilkos lett, akkor te nem vagy büntethető. Legalábbis nem hiszem, de képtelenség, hogy ezért te legyél a felelős.
4/8 anonim válasza:
ekkora IQ-val elmegyogyóba kéne zárni...
5/8 anonim válasza:
Nem. Az ő döntése, az ő felelőssége.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. júl. 7. 16:00
7/8 anonim válasza:
Nem, viszont ha nagyon a lelkedre veszed, akkor rossz lehet majd neked:S
8/8 A kérdező kommentje:
de nemveszem
2011. júl. 10. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!