Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek kezd unszimpatikussá...

Soulpower kérdése:

Kinek kezd unszimpatikussá válni VV Béci?

Figyelt kérdés
Mikor bejött és röhögött nagyon csipáztam, de mostanra már k*rvára kezdi "ellökni" magát tőlem, sőt engem már kifejezetten idegesít az a "savanyú arca", meg amit Oli mondott ma neki az is g*cire igaz volt.
2011. jan. 30. 20:17
1 2 3 4
 31/37 hajra_beci86 válasza:

Nekem nagyon szimpatikus Beci felvallalja honnan jott es hogy el(-t) de megis oszinte es sajnalom azokat az embereket akik az Eva,Oliver fele embereket szeretik es nem veszik eszre a ketszinuseget, a "tarsaik"-al szembeni tiszteletlenseget meg csapaton belul is, hazudnek ha azt mondanam hogy nem szoktam nevetni rajtuk de csak azert mert szanalmasak.

Sajnos az emberek nagy reszet eleteben tobb oldalrol is korulveszi az alkoholizmus ezert balvanyoznak ilyen embereket, akik hazudnak szemrebbenes nelkul mint pl:Oli amikor azt hazudta Beci bontotta ki a pezsgot; vagy Eva amikor azt hazudta Beci es Gigi mondta hogy Oli jajgat egy pattanas miatt is pedig Alekosz mondta.

Nem ertem miert baj ha Beci felvallalja azt hogy nyerni ment a villaba mint ahogy a tobbi, mert mind a 14-en azert mentek be, csak o az egyetlen oszinte ember aki fel is vallalja.

Ugyhogy HAJRA BECI SOKAN SZERETUNK!!!!!!!!!!!

2011. jan. 31. 20:41
 32/37 A kérdező kommentje:

"Sajnos az emberek nagy reszet eleteben tobb oldalrol is korulveszi az alkoholizmus ezert balvanyoznak ilyen embereket."

Mielőtt még valaki is mondaná, nem oltani akarom, csak írok neki:d

Szal azért Bécit is lehetett látni egyszer kétszer beb*szva gondolok a disznó vágásra..

2011. jan. 31. 22:19
 33/37 A kérdező kommentje:

"sajnalom azokat az embereket akik az Eva,Oliver fele embereket szeretik es nem veszik eszre a ketszinuseget"

Ja és sajnálod vagy nem sajnálod, sokat szeretik a "kétszínűségüket" köztük én is :D

Kétszínű vagy nem kétszínű (szerintem k*rvára nem azok) akkor is jól játszák a játékot.(legalább is Oli)Azt nem értem miért baj az hogy húú manipulatív és taktikázott játékot játsza, nem bírom felfogni ép ésszel :S gusztustalan vagy nem gusztustalan akkor is nagyon jól csinálja.

Betakarítani szerintem senki nem fogja magát abba a búval b*szott döntőbe.

2011. jan. 31. 22:26
 34/37 A kérdező kommentje:
*sokan
2011. jan. 31. 22:27
 35/37 hajra_beci86 válasza:

Rendben azt is alairom amien erveket te hoztal fel, de viszont az ivassal kapcsolatban egyszer-ketszer inni bulibol nem alkoholizmus, nem ugy mint az Eva esete aki reszket az alkohol utan es buszke arra hogy "kebzeld ma meg nem ittam semmit", ezt Olinak mondta egyszer cigizes utan hat mi ez ha nem alkoholizmus???????

A masik hogy nem tudom mit neznenk ha nem takaritana senki mert tolluk ugy eluralkodna a kosz es a szemet hogy nemcsak a tukrok lennenek olyan koszosak hogy a kamera nem latna at de a szemetkupac mogul a villalakok sem latszananak ki. Dika meg azt sem tudta 2 honap utan hogy mivel lehet felmosni a padlot, hat ennyit a takaritasrol, mert en a VALO VILAG 4-et es nem a SZEMETDOMB 4-et szeretnem nezni.

Es nem gyoztel meg tovabra is HAJRA BECI ES GIGI!!!!!!!!!

2011. febr. 1. 15:15
 36/37 A kérdező kommentje:

Oké, én is elfogadom mert tényleg ''kicsit'' többet iszik a kelleténél, de az én szemembe nem kevesebb mint bármelyik másik ember, és azért láthattuk bizonyos játéknál bebizonyította hogy, lehet hogy iszik,de művelt is és nem most tanulta.

Ettől függetlenül te sem tudtál meg győzni;)

2011. febr. 1. 15:38
 37/37 hajra_beci86 válasza:

Oke kinyilvanitottuk a velemenyunket ami nem kozos, de nem gyozkodlek tovabb hisz masok az elveink, az elvarasaink es az igenyeink szerintem itt kint a VALO VILAGBAN es ott bent is igy lenne, igyhat reszemrol ennyi.

Koszi hogy velemenyezted a nezeteimet es sajnalom hogy nem tartozunk egy taborhoz de en ez vagyok. Rena;*

2011. febr. 1. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!