Kinek kezd unszimpatikussá válni VV Béci?
Akkor most a kérdésedre is válaszolok:
Lehet hogy azért nem nevet annyit, mert nem érzi jól magát a társaságban!! Én sem tudok ott röhögni ahol nem érzem jól magam. Ebben is igazat adok neki. Viszont abban neked adok igazat hogy: Lehetne valami vidámság ha csak erőltetett akkor is
Amúgy igen, volt róla 1-2 cikk ami nem a szabályos életet bizonyítja :DDDD
Kül azzal a mérhetetlen nagy beképzeltségével is kib*szta a biztosítékot, amit ma is mondott...
Az elejétől az egyik leg ellenszenvesebb lakó.
Viszont ma először volt egy nekem tetsző megjegyzése,amikor Szandikáról mondta,hogy-Nehogy már egy ilyen 20 éves kis p... ossza nekem az észt.-
Ez tetszett.
Amúgy meg nem kedvelem az álmatag,belassult,füves dumájával,ábrázatával.
Én csípem a Bécit, de ugyanúgy Olit is.Azért mert magabiztos?Hát legyen is!Minek megy be oda olyan valaki, aki még saját magában sem bízik?
Nem savanyú ő, csak kint annyit szívott, hogy csak mostanra ürült ki belőle.:D (Jó ezt csak viccnek írtam, mielőtt valaki belém kötne)
"Nem kezd unszimpatikussá válni.Miért?Olivér talán nem hangoztatja ,hogy ő ide nyerni jött?"
Azért nézd vissza lécci mikor Oli mondja meg ahogy most mondta a Béci.. optimizmus és beképzeltség között nagy a különbség.
Ja és akit zavar hogy trágárul beszéllek az ne olvassa, ez nem valami k*rva iskola, más is beszél úgy, és ettől én most mért lennék nagyobb? én meg ezt kérdezném meg
köszi puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!