Kinek kezd unszimpatikussá válni VV Béci?
Na nehogy már hogy az Olivérnek adjunk igazat. Minek kell felzabálni a másik kajáját?? Ők el dzsakudziszták a dellát akkor egyék azt.
Ja jó is lenne ha úgy lenne , hogy elfogyott a kajánk, nem baj ott a másik. Ájjon már meg a menet.
Nekem is egyre kevésbé szimpatikus pedig nagy kedvencem volt sokáig.
Vagy az agyhalott fejét kell bámulni, vagy direkt keres magának valamit amibe beleköthet, és ő jöhet ki belőle jól.
Meg ez a kib@szott nagy magabiztossága is idegesít. Miért hiszi, hogy ő bárkivel szemben visszamenne? Milyen szavazatokra számít? Most mondanék valamit, de nem lehet...
Az Oli-sat nem erre értettem, hanem amit mondott a Bécinek az a szabály szerinti élete vagy nemtom engem már ez is idegesít(de nemcsak ez) és ebbe adtam neki igazat amit mondott, mert szerintem igaza volt. Az meg hogy elette a kaját.. azért ne hogy már egy kib*szott k*rva vajkrémen idegeskedjen b*zdmeg mert akkor vagy unatkozik vagy valami intézetbe érzi magát ahol b*szott szabály szerint élnek.
A szabályok akkor jó szabályok ha megszegjük őket :d
20:26:
Első vagyok: Épp ez az, hogy milyen dolog volt már az is hogy az Alekosz pezsgőjét megitták, aztán a Bécire akartálk fogni... MEG MÉG A GIGIÉT IS MEG akarta inni.
"A szabályok akkor jó szabályok ha megszegjük őket :d"
első vagyok: Nem csodálom hogy az Olivér pártját fogod, hogyha ilyen felfogásod van.
A szabályok azért vannak hogy megtartsuk őket, nem azért hogy megszegjük. És a Béci azért ilyen szabály szerető: Mert megtanította az élet gondolkodni. Neki nem volt ám hotel, meg egyébb luxus dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!