Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek kezd unszimpatikussá...

Soulpower kérdése:

Kinek kezd unszimpatikussá válni VV Béci?

Figyelt kérdés
Mikor bejött és röhögött nagyon csipáztam, de mostanra már k*rvára kezdi "ellökni" magát tőlem, sőt engem már kifejezetten idegesít az a "savanyú arca", meg amit Oli mondott ma neki az is g*cire igaz volt.
2011. jan. 30. 20:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

22:00

Nem savanyú?

Te mit nézel ? :D

Nem tudom emlékszel e mikor bejött akkor milyen volt, akkor(MÉG) nekem is szimpatikus volt, de most nem. És ki mondta hogy az Oliékon röhögjön? ott van az 4es fogatjuk azzal nem tudnak jól hülyülni? Azért a Laci is ezzel a pszichológiai hadviselésével már az agyamra megy remélem 2őjük közül kimegy valaki

2011. jan. 30. 22:47
 22/37 anonim ***** válasza:

22:00 vagyok.Szerintem nem savanyú, hogy döntötte már le a pálinkákat is.:)

Amikor valakit savanyúnak látunk, az szerintem csak szimplán másnapos.:))

2011. jan. 30. 22:50
 23/37 A kérdező kommentje:

De várj amikor valaki dönti le a pálinkát és kéz ki a fejéből az nem egyenlő a röhögéssel, én azt hiányolom hogy 1x igazából röhögnének nem az a ..

Bár mondjuk hogyha tényleg igazad van akkor már jó pár napja másnapos lehet :D

2011. jan. 30. 23:31
 24/37 anonim ***** válasza:
Azért kedves kérdező te is egy furcsa emberek lehetsz .:D Néhány ember itt leírja neked,hogy mi a privát véleménye és aki nem ért veled egyet mindenkibe belekötsz meg idézgetsz.Na mindegy... a kérdésre válaszolva:nem kezd unszimpatikussá válni.Én fordítva vagyok vele,én először Olit bírtam.Az utóbbi napokban azonban kezdi megmutatni az igazi arcát.Az meg,h. Lacit kifigurázzák a háta mögött egyenesen undorító.
2011. jan. 31. 07:16
 25/37 anonim ***** válasza:
46%
Én csípem, még mindig. Én eddig rajta tudtam a legjobbakat röhögni (a barom dumáin), de mind a mai napig ő a legszimpatikusabb az egész bandából. Ő legalább nem nyavalyog, nem kavar.
2011. jan. 31. 08:53
 26/37 anonim ***** válasza:
Te idiota!Felteszel egy kerdest es aki nem ert veled egyet azt lefujod.Ez igen!
2011. jan. 31. 10:21
 27/37 A kérdező kommentje:

"Te idiota!Felteszel egy kerdest es aki nem ert veled egyet azt lefujod.Ez igen!"

hátja :SSS az ego-m nem hagy nyugodni sorry :$

2011. jan. 31. 13:42
 28/37 A kérdező kommentje:
Amúgy elfogadom a véleményét csak sokan kérdeznek és reagálok rá.Attól mert valaki leírja a véleményét én lereagálom(az most k*rvára mind1 hogy milyen stílusba)szal LEREAGÁLOM attól én még elfogadhatom a véleményét. A kiborulásom oka meg az volt hogy felteszem a kérdést és fele nem arra válaszol hanem Oli-ékat oltogatja, ja és hogyha meg leoltom a fejét akkor CSAK VÉDEM AZ ÁLTALAM KEDVELTEKET MINT AHOGY MINDENKI, SZAL SZTEM NEM BŰN
2011. jan. 31. 13:44
 29/37 anonim ***** válasza:
En is birtam az elejen ! De mmostmar a leghu;yebb ember aki van bent lacin kivul !AMugy meg honnan a kur.va eletbol veszi hogy o visszajone Eva meg Dika ellen?
2011. jan. 31. 17:04
 30/37 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szimpatikus Béci elejétől kezdve!
2011. jan. 31. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!