VV Laci miért kezd egyre hülyébben viselkedni?
74%-os, ahogy látom, ide nem 10 ember írogat, hanem te. 12 éves lennék? :) Akkor te nyilván 13 vagy, mert még abban a korban lehet ezzel menőzni, hogy idősebb vagyok, tehát okosabbnak hiszem magam. Jó lenne, ha már pont TE írogatod, hogy szerepet játszanak, meg nem kéne itt egymást mocskolnunk, hogy ha visszafognád magad. Tudod, az a vicc jut eszembe, mikor a faszi szemben felhajt az autópályára és hallja a hírekben, hogy vigyázzanak, mert egy ámokfutó szemben halad a forgalommal. Mire a faszi: Mit egy?! MINDENKI!
Hogy értsd, magad vagy Laci védelmében, írhatsz akármit, rajtad kívül mindenki látja, hogy Lacival gondok vannak és ehhez nem kell 4-es kedvelőnek lenni.
Részemről átadom a terepet, egy beteg ember miatt nem koptatom többet itt a billentyűzetet.:) (értsd: Laci)
ha jól tudom a Gigi azt mondta a vidiben h olyan sok volt a hab h nem lehetett forgatni, és újra kellett venniük, na most, ez nem bizonyíték arra h meg van rendezve az egész kedves válaszoló. te lehet h így vélekedsz róla, de mivel semmi sem bizonyítja ezt, ahogyan számtalan másik műsornál sem h megvan-e tervezve v sem, így felesleges vitatkozni rajta, azt pedig ugyancsak nem hinném h a Zsuzsinak mondták h kidobassa magát, vagy a Ginának h kimenjen és lemondjon mindenről ...
de ha minden áron be akarod bizonyítani az igazat akkor menj el az RTL Klubhoz aztán szerez vmilyen bizonyítékot arra h igazad van.
és most nem kötekedni akarok, de unalmas minden műsornál azt hallani h : SZÁNALMASOK VAGYTOK HOGY ILYEN SZEMETET NÉZTEK AMIKOR MEGVAN RENDEZVE MINDEN.
jah és lehet h van logikája annak amit te az uccsó mondatokban írtál, de még ez a vidi se bizonyítja h igaz, és valószínüleg nem is lesz ilyen ha tényleg megjátszák, de tök mind1
csak nézni kell röhögni rajtuk, és kész, nincs értelme vitatkozni rajta
én csupán csak azt írtam a kérdésben amit szerintem senki se tagadhat h Laci megváltozott, és nem igazán jó irányba, v legalábbis nagyon fura h így beszél meg minden, csak remélni tudom h nem marad ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!