Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a valóvilágban...

Szerintetek a valóvilágban Ildi minek hívta ki Évát?

Figyelt kérdés
Szerintem Ildi jó fej,nem is az a baj,de Éva nélkül a műsor...szerintem nem kérdéses,hogy ki megy vissza.Vagy van,aki máshogy gondolja?Ildi jobban is megfontolhatta volna a kihívást!
2011. jan. 9. 15:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi Lucyka!Imááádom Szandikát!
2011. jan. 9. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Az Ildinek ha úgy vesszük most hatalmas előnye lett, hiszen már vissza szól, és vannak rendesen veszekedések körülötte. Lehet h pont azért jut tovább mert akkor nagy lesz a feszkó a villában.

Éva nélkül viszont sztem nem lesz olyan jó, hiszen bármennyire is elítélem őt azért amiért botrányosan viselkedik, mégis jó nézni hogy nem csak azt látom h nyugisan kötögetnek, főznek, esznek, alszanak, beszélgetnek, hanem néha-néha igen komoly viták folynak.

hiszen ha unalmas lenne és nem lennének benne ilyenek akkor ki nézné?

És gondolom azért hívta ki Évát mert valószínűleg, őt nem bírja a legjobban, meg mondta h legyen akkor igazi párbaj, nem mint a nyuszi Olivér, aki Leonidászt hívta ki h biztosan visszajöjjön közben meg játsza a menőt ott a villában mégsem mert olyat kihívni aki azért nagyobb ellenfél lenne

2011. jan. 9. 18:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Olivér Kristófot hívta ki.De köszi.És biztos,hogyha béke és nyugalom lenne,a kutya se kapcsolna oda...:D
2011. jan. 9. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Éva a legjobb és szerintem ő is megy vissza. :P

Ildi túl unalmas...

2011. jan. 9. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Már csak azt magyarázzátok el,mitől jó fej ez a primitív,visítozós,tepsiszájú tüzelő szuka?

Vagy csak a saját szellemi színvonalán állóknak tetszik?

2011. jan. 9. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért hívta ki Évát, mert bátor, és nem taktikázik. Hiszen Éva egyszer már győzött vele szemben, Leonidasszal szemben szintén magasan nyert. Oli pedig kihívta Kristófot, akiről sejthette, hogy a nézők unalmasnak tartják; és még volt képe azt mondani, hogy Laci és közte vacilált. Szerintem eszébe nem jutott Lacit kivinni, mert ahhoz túl gyáva.

Szandika meg szerintem buta, bunkó, trágár,és úgy beszél mint egy iskolázatlan paraszt. De ez az én véleményem, lehet rosszul látom.

2011. jan. 9. 21:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Ildinek kicsit erőltetett a beszédje/stílusa, de egyébként nincs bajom vele, jó fej, viszont semmi esélye nincs, hogy Ő menjen vissza. És nem csak Évával szemben, mert ha mást hívott volna ki, az sem változtatna a helyzetén, szerintem nem fogadták el a többiek úgy összességében.
2011. jan. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!