Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért Jerzit hívta ki Béci?...

Miért Jerzit hívta ki Béci? Beszélegessünk a témáról.

Figyelt kérdés

Szerintetek jó ötlet volt? Mennyi eséjt adtok Jerzyek?

:) Tippeljünk %-ot :)

2011. ápr. 14. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeintem azért őt hivta ki, mert őt tartsa a leggyengébbnek. A végéhez közeledve biztosra akar menni tudja, hogy a Jerzy ellen vissza megy. Szerintem 70% -al fog nyerni a Béci.
2011. ápr. 14. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért a Jerzyt választotta, mert ellene tuti visszamegy, olyan 70-30%-al.
2011. ápr. 14. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 60-40%-al fog nyerni a rácz úr, de ez gyávaság volt a részéről, és nem illő dolog, hogy pont a sógor jelöltjét viszi ki.
2011. ápr. 14. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a Gigivel párszor összefeküdt a J. még Bécinek nem kötelező Jerzyvel jóban lennie, de mindegy, ők még a sógorságól távol állnak!
2011. ápr. 14. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Mer' gyáva volt!

Tudta h Alekosszal szemben semmi esélye!

2011. ápr. 14. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem volt jó ötlet.Véleményem szerint Béci egy gyáva kö.csög.Igen,a játék a lényeg,nem az,hogy most ki a tesó barátja,de úgy gondolom,hogy amíg bent van még a villában akit kivihet,akkor nem kell arra "kényszerüljön",vagy hogy is mondjam,hogy az újdonsült sógorát vigye ki.Amíg ott az Anikó,neki akart most jót,mert "tudja,hogy Anikó az Évával párbajozik",<--na persze és ezért kell kivigye Jerzyt?

Amúgy Jerzyt erősebbnek találom,százalékba nem tudnám megmondani,és nem hittem,hogy ilyet mondok valaha,de a Jerzyt várom vissza.

2011. ápr. 14. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább miért nem Anikót?Bécinek elég volt hogy a cica dorombolt és dörgölőzött hozzá egy hétig,megtöltve az űrt amit Gigi és Laci távozása okozott,és ezért megkegyelmezett neki.

Pedig Anikót leléphette volna,így megkíméli Jerzyt és a sógor vére nem tapad a kezéhez.

55% - 45%

2011. ápr. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!