Szerintetek is hibázott Anikó, hogy Évát hívta ki?
Figyelt kérdés
Egyrészt erősebbnek gondolom Évát, mint Jerzy, de ez nem biztos, lásd. Béci kiesett...
Másrészt ha Évát ki is ejti, annak rajongói Alekoszra fognak szavazni, így Anikónak esélye sincs nyerni. Ha Évát bent hagyta volna, akkor egymást gyengítették volna Alekosszal a fináléban.
2011. ápr. 28. 12:47
2/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon buta húzás volt, meglepődtem, okosabbnak gondoltam. Szandikára kellett volna hallgasson, nem a hülye Tordasra( mégha nem is miatta döntött így)
3/20 anonim válasza:
Alekoszt kellett volna kihívnia. Hozzáteszem a tegnapi adásig Alekosz volt a kedvencem,most pedig őszintén sajnálom ,hogy ott van a fináléban.
4/20 anonim válasza:
Szerintem jo dontest hozott.Evat gyengebbnek gondolom mint Jerzyt,hatalmas ellentabora van akik most mind Eva ellen fognak szavazni.
5/20 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszolótól kérdem, hogy miért?
2011. ápr. 28. 13:30
6/20 anonim válasza:
Szerintem Jerzy sokkal erősebb mint Éva, ellene a véleményem szerint sokkal több esélye van. Örülök hogy nem arra a hülye Szandikára hallgatott, mert Jerzy ellen még jobban kiesett volna. Valahogy nem hiszem hogy Jerzy az Alekosz és Éva rajongók miatt jutott vissza. Akkor hol voltak a szavazóik akkor amikor Szandika kihívta Bécit.
7/20 anonim válasza:
Nem hibázott,mert majd a nagy négyes tábora szépen kigyomírtózza azt a frigit k.rvát!Hajrá Alek és Éva!:)
8/20 anonim válasza:
Utolso,a nagy negyes per pillanat rohadt tanacstalan hogy mit tegyen:)
9/20 anonim válasza:
Anikó ha igazán tökös lenne kihivta volna Alekoszt -.-'
hol van a női szolidalitás ? :D
10/20 anonim válasza:
14:19 es.
Ugyanmar....ha Eva tokos lenne nem nyalt volna Anikonak hogy ne vigye ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!