Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is hibázott...

Szerintetek is hibázott Anikó, hogy Évát hívta ki?

Figyelt kérdés

Egyrészt erősebbnek gondolom Évát, mint Jerzy, de ez nem biztos, lásd. Béci kiesett...

Másrészt ha Évát ki is ejti, annak rajongói Alekoszra fognak szavazni, így Anikónak esélye sincs nyerni. Ha Évát bent hagyta volna, akkor egymást gyengítették volna Alekosszal a fináléban.

2011. ápr. 28. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert undorítóan viselkedik ,érzéketlen és tapintatlan. Túlzásba vitte nagyon,és teljesen megértettem Éva reakcióját. Anikót meg nem bírom,de ha Alekosszal vagy Jerzy-vel ment volna ki ,neki szurkoltam volna.
2011. ápr. 28. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja ,amúgy harmadik voltam :D
2011. ápr. 28. 19:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Alekoszt kellett volna kihívnia legalább tutira kint maradt volna. Tényleg most az Éva már 3x volt párbajozni nem tudják már békén hagyni.
2011. ápr. 28. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon szeretem Jerzyt sem, de nem vagyok benne olyan biztos, hogy Éva erősebb lenne nála, aki egyébként nem győzött Anikónál nyalizni a zöld kendő kiosztásáig. Azután pedig hirtelen elfelejtve Alkesz minden gonoszságát, újból az ő seggébe bújva kezdték Anikó létező és képzelt hibáit csokorba gyűjtögetni, hogy a párbajon felhasználhassák ellene.
2011. ápr. 28. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hibázott Anikó, mert én úgy látom, hogy erősebb, mint Éva.

Évát nagyon lejáratják mostanában, és Alekosz is iszonyatosan bunkó vele. Egy barát nem így viselkedik. Egy pszichopata ez az Alekosz, nem normális.

Úgyhogy Éva nagyon le van járatva és nagyon kikészítik mostanában.

Nagyon rosszul esett neki például ez a "40 évesnek nézel ki" SMS, és senki nem vígasztalta meg. Főleg nem a nagy barát Alekosz. Sőt folyton beszólogat neki, hogy öreg, kövér, csúnya, most meg alkoholistának nevezte. Még, ha igaz is, ez aljasság volt.

Bunkók Évával, szerintem.

Ő pedig már elvesztette az önbizalmát.

Ezért szerintem Anikó nyeri a párbajt.

2011. ápr. 29. 12:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó véleményét osztom. Mivel Éva már teljesen kivan - egyrészt a g*cizések miatt, másrészt azért, mert már negyedjére fog párbajozni -, az a meglátásom, hogy Anikó fog visszamenni (sajnos).
2011. máj. 1. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jó döntést hozott és remélem ki is ejti ezt az alkoholista nőszemélyt!
2011. máj. 1. 19:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, tényleg hiba volt...
2011. máj. 3. 11:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezekszerint igen, de én nem bánom.:D
2011. máj. 3. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmit sem veszített vele. Ezek szerint úgysem lett volna esélye nyerni, viszont így legalább megszabadult a gyogyós hármastól, és nem kell még egy hetet végig kínlódnia.
2011. máj. 4. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!