Szerintetek a valóvilágban Ildi minek hívta ki Évát?
Figyelt kérdés
Szerintem Ildi jó fej,nem is az a baj,de Éva nélkül a műsor...szerintem nem kérdéses,hogy ki megy vissza.Vagy van,aki máshogy gondolja?Ildi jobban is megfontolhatta volna a kihívást!
az én véleményem az hogy alekoszra szandikára és évára volt kibukva és a másik kettőtől félt. maradt éva, holott nem is ő szólt be neki leginkább. tény hogy szandikával szemben biztos nem lett volna esélye... miért imádják azt a nőt annyian???
2011. jan. 9. 15:16
2/17 anonim válasza:
ráadásul szandikáról simán lejön hogy mennyire nem bírja ildit. én őt választottam volna, legalább akkor ha kiesik ildi mondhatta volna hogy ő bátor volt nem szart be. de így. mellesleg éva már egyszer leverte, mit hisz most mi lesz?
2011. jan. 9. 15:17
3/17 anonim válasza:
Szerintem ezrét (bár ezt Ildi elmondta ) hogy Évával egyszer már meg kellett küzdenie és akkor veszített most pedig újra meg akarja mérettetni magát Évával:P
2011. jan. 9. 15:23
4/17 anonim válasza:
Már nem azért de Szandika amikor a beszavazó volt tökre hülye volt meg kis plasztikcica de hogy bekerült kiderült hogy tök jó fej bár igaz hogy eszméletlen ronda ..de nagyon jó fej és ..ami még meglepő hogy tök értelmesen tud válaszolni ha Balázsék kérdeznek valamit élőshow-kor.. :)
2011. jan. 9. 15:27
5/17 anonim válasza:
Mert az a fajta ember aki előrébb teszi a büszkeségét és háttérbe szorul a józan esze. Zsófit kivitte volna akkor lett volna esélye. így nincs, sajnálom,én is akartam volna,hogy még maradjon,hogy legyen min röhögni
De sajnos saját gödrét ásta meg és szombaton bele is fog zuhanni
2011. jan. 9. 15:30
6/17 anonim válasza:
Szandika jó fej? Bocs, de akkor nem ondaná el Ildit minden szarnak. Az hogy ő nem kedveli még nem ok arra, ahogy sokszor beszél.
2011. jan. 9. 16:12
7/17 anonim válasza:
Tuti, hogy Éva megy majd vissza. De szerintem is Évával, Szandival és Alekosszal voltak problémái, és hármójuk közül Évától fél legkevésbé.
És igenis Szandika sokkal okosabb mint néhány más Villalakó. Csak hogy neveket ne említsek, szerintem Anikónál és Zósófinál biztosan értelmesebb.
2011. jan. 9. 16:18
8/17 A kérdező kommentje:
Szerintem Szandika a legszórakoztatóbb és jófejebb.
2011. jan. 9. 16:19
9/17 anonim válasza:
Ja, és a jófejség az nem az, hogy mindenkihez csak jajj de cuki vagy meg jajj de szeretlek meg nem mond semmi rosszat.
A nézők felé jófej, nagyon őszinte, bátor és tényleg értelmeseket tud válaszolni annak ellenére, hogy hogy néz ki. De legalább van egy karakteres arca, amiről meg lehet ismerni majd évek múltán is, akármi lesz a kimenetele a játéknak :D
2011. jan. 9. 16:21
10/17 anonim válasza:
Kérdező: szerintem is messze ő a legjobb :D Szandika Forever :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!