Kedvelitek Tolvai Renátát?
Szerintem helyes,jól néz ki,VAGÁNY,JÓ haja van és jó a hangja meg a mozgása.
Ha valaki nem ért velem egyet az nem baj,csak ne használjon trágár szavakat!Ízlések és pofonok!
De azért véleményeket várok!
Az elején nagyon nem bírtam,totál ellenszenves volt,de aztán megváltozott a véleményem.Szerintem kedves lány,csak ráerőltették ezt az idióta imidzset :) Nekem pl akkor vált nagyon szimpivé,amikor azt nyilatkozta az egyik megasztáros interjúban,"hogyha nem énekelhetek,az olyan,mintha nem lennék én,kicsit zárkózott vagyok..."-szóval látszik,hogy ez az élete és én becsülöm azokat az embereket,akik szívből teszik a dolgukat.Egyébként amikor énekel,akkor is látszik rajta,hogy átérzi a dalt.Jó a hangszíne,jól énekel,de ezek a Beyonce,Lady Gaga számok elég katasztrófálisak voltak neki,viszont a rockosabb vonal jól állt: The show must go on és a Crazy nagyon ott volt.
Nem ömlengeni akartam,csak elmondtam,hogy az utálatom miért fordult át szimpátiává :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!