Mit szóltok, hogy kiejtették Tolvaj Renátat? Vajon azért, mert erdélyi?
Figyelt kérdés
Szomorú, ha ez többet számít, mint a tehetség...
Remélem a zsüri megmenti.
2010. szept. 25. 20:36
2/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére, de lehet újra kiszavazzák emiatt. Timi is ment, pedig jobb volt a másik csajnál. Reniről meg ne is beszéljünk, hogy mennyivel jobb annál a kis görcsnél
2010. szept. 25. 22:50
3/13 anonim válasza:
Nem Tolvai?
Amúgy meg nekem ő nagyon tetszettés vévgi neki szurkoltam :). Meg persze Soniának de ő kiesett:/
én örültem hogy visszajutott:)
4/13 anonim válasza:
nem neki kellett volna bejutnia
:(
több határon túli is bejutott tehát ez az erdélyi-dolog nem stimmel.
5/13 anonim válasza:
szerintem nagyon rossz volt tegnap, nem őt kelett volna 13-nak :@
6/13 anonim válasza:
nem mondták el az elején hogyan lehet külföldről szavazni csak azt,hogy nézzék meg a megasztár.hu-n(az ő esetében fontos lett volna az erdélyi szavazások miatt)
és szerintem ez nem szándékos volt, csak hanyagság...
és én is szurkolok neki,legalább a zsűri továbbvitte
Timit is sajnálom, ugyanez lehet a gond,hogy az erdélyi nézőknek nem volt egyértelmű hogyan lehet szavazni..
7/13 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy Renáta az első volt, mire észbekaptál, hogy megnézd, már le is zárták a szavazást...
2010. szept. 26. 16:43
8/13 anonim válasza:
a másik meg az hogy kb 23 perc és le is zárták.. Máshol meg kb 10-15 vagy akár 20 percet is vártak mert volt reklám is.. ez így nem ért...
9/13 anonim válasza:
ő a kedvencem, remélem ő nyer :D
10/13 anonim válasza:
sztem béna a csaj
még Patai Anna is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!