Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én hallom Tolvai Renátát...

Csak én hallom Tolvai Renátát és Yvettet olyan iszonyú hamisnak?

Figyelt kérdés

Annyira dicsérik őket, már kezdem azt hinni, hogy én nem hallok rendesen...

Semmilyen vitát nem akarok kezdeményezni, csak erre válaszoljatok.

2010. okt. 29. 23:06
 1/7 anonim válasza:
53%
szerintem szép, erős hangjuk van. Persze, van néhány hamis hang, és? Te szebben énekelsz talán? (:
2010. okt. 29. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Reni ma borzalmas volt sztem. Yvette tűrhető volt báááár Muri Enikő ezerszer jobban énekelte ezt a dalt az X-faktorban! Bence kiesett....... ;(((
2010. okt. 29. 23:56
 3/7 A kérdező kommentje:

ma 23:16

Bár írtam, hogy nem akarok vitát kezdeményezni, azért mindig van, aki nem bírja ki...

Egyébként a kérdésedre válaszolva: igen, tőlük azt hiszem, szebben éneklek. És ez nem azt jelenti, hogy magamat olyan jónak tartom, hanem, hogy őket sz.arnak...

Gyakorlatilag FÁJ a hangjuk.

2010. okt. 29. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem ma is tetszettek

bár Reni volt héten sokkal jobb volt

2010. okt. 30. 07:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Akkor lehet, hogy én teljesen mást hallok, mint Ti. És a zsüri is annyira dicséri őket, engem meg vallatni lehetna a hangjukkal...:))

A többiek közül sem mindenki a kedvencem, de a hangjukkal semmi probléma nincs (számomra).

2010. okt. 30. 09:40
 6/7 anonim válasza:
31%
23:16-os vagyok. Én se szeretnék vitatkozni, csak érdekelt, hogy van-e mire alapozni a véleményedet. Én úgy gondolom, hogy nem tetszhet mindenkinek a hangjuk, de attól még hogy neked nem tetszik, nem kell általánosságban leszarozni őket.
2010. okt. 30. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:

ma 21:12

Beszélni magyar?

Kifejezetten hangsúlyoztam, hogy ENGEM zavar a hangjuk. Szó sem volt arról, hogy általánosságban szaroztam őket. Kár, hogy nem értetted a kérdést, nem kellett volna válaszolni sem.

2010. okt. 30. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!