Ugye milyen jó h nem az a hazug Nicolas nyert hanem Vastag Csaba? És ugye h nem csalással?
Joggal mondom h hazug mert azt elfelejtette említeni h neki már az X-Faktor előtt volt egy lemezszerződése. Ezek után jobban utálom mint eddig. nem csoda h annyira istenítették, főleg az Ildikó. Kiváncsi lennék h ő tudta-e vagy nem.
És akkor még elakarják venni a díjat a Csabitól mert h az uccsó 10percben nem fogadták a Nicolas üzeneteit. Na persze. Ezt biztos egy fanatikusa találta ki mert tuti nem csalás volt h a Csaba nyert.
igen lehet, de ezeket jól tudtuk a csabáról
a nikolast meg okkal büntetik meg ha igaz vmi ebből
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
Miről beszélsz? A mentor házban is azt mondta, hogy már annyiszor próbálkozott, hogy ha ez sem sikerül, akkor itt Magyarországon nem próbálkozik többet. Na erről ennyit, hogy ki hazudik...
hiába volt lemezszerződése ha lemeze meg nincs......
nemkezdett volna vele semmit....1 klipje van az sem lett olyan világhírű...hallottatok róla eddig?nemhiszem hogy olyan sokan....
ezért jelentkezett a műsorba hogy lehessen valaki belőle...
vastag csaba meg már a popdarálóban is szerepelt szóval...
A hivatalos verzió szerint érvényes szerződése volt egy lemezkiadóval, akik nem járultak hozzá a versenybe való jelentkezéséhez. Az, hogy jött, szerepelt, majdnem győzött, a kiadóval kötött szerződését megszegte. Nem a csatorna részéről lett volna kizáró ok. Bár valamelyik országban ilyenért kizártak egy énekest.
Olyan lehet, mint a többi versenyben, x ideig csak az ő csatornájukon szerepelhet, különben szerződésszegés miatt beperelik.
Nikolasz nem bontott szerződést, csak megszegte. Ez legyen az ő baja. Attól még menni fog a szekér, sok a rajongója, lesz miből megélnie.
Én nem szidok egy kiesett versenyzőt sem, de a tények azok tények. A tehetség nem minden esetben jár együtt a korrektséggel. Mindenkinek lelke rajta, ha bárkit megtéveszt, valótlant állít. Ettől senki nem fog sem szebben, sem kevésbé szépen énekelni.
Örülök Csaba győzelmének, neki drukkoltam, akinek a múltját ismertük, mert nem titkolta, és szerintem ő volt a legjobb énekes, előadó.
Nem értem, hogy miért kell folyton a versenyzőket szidni. Ha idáig eljutottak az azt jelenti, hogy tehetségesek. Az én kedvenceim Wolf Kati és Nicolas voltak, de le a kalappal Csaba előtt is. Ezek a versenyzők rengeteget dolgoztak és ahelyett, hogy értékelnénk őket szapuljuk.
Az én véleményem az, hogy Nicolas jobb volt, én soha nem untam! A hangja az pedig egyszerűen gyönyörű, igazi ritkaság, egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!