Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye milyen jó h nem az a...

Ugye milyen jó h nem az a hazug Nicolas nyert hanem Vastag Csaba? És ugye h nem csalással?

Figyelt kérdés

Joggal mondom h hazug mert azt elfelejtette említeni h neki már az X-Faktor előtt volt egy lemezszerződése. Ezek után jobban utálom mint eddig. nem csoda h annyira istenítették, főleg az Ildikó. Kiváncsi lennék h ő tudta-e vagy nem.

És akkor még elakarják venni a díjat a Csabitól mert h az uccsó 10percben nem fogadták a Nicolas üzeneteit. Na persze. Ezt biztos egy fanatikusa találta ki mert tuti nem csalás volt h a Csaba nyert.

2010. dec. 20. 16:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

igen lehet, de ezeket jól tudtuk a csabáról

a nikolast meg okkal büntetik meg ha igaz vmi ebből

2010. dec. 20. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
2010. dec. 20. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
17:24 vagyok. Hát ezt mondom én is!!! Senki nem csinált titkot abból, hogy milyen zenei múlttal rendelkezik. Nikolasz meg az Xfaktor házban is nevetett a híren, hogy bár igaz lenne. Ennyi.
2010. dec. 20. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:40

Miről beszélsz? A mentor házban is azt mondta, hogy már annyiszor próbálkozott, hogy ha ez sem sikerül, akkor itt Magyarországon nem próbálkozik többet. Na erről ennyit, hogy ki hazudik...

2010. dec. 20. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:

hiába volt lemezszerződése ha lemeze meg nincs......

nemkezdett volna vele semmit....1 klipje van az sem lett olyan világhírű...hallottatok róla eddig?nemhiszem hogy olyan sokan....

ezért jelentkezett a műsorba hogy lehessen valaki belőle...

vastag csaba meg már a popdarálóban is szerepelt szóval...

2010. dec. 20. 21:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudatlan módon azt hiszitek, hogy akkora dolog egy lemezfelvétel? Kifizeted a stúdiót, viszed a zenei anyagot és felénekled. Itt ne gondoljatok már óriási dolgokra. Én is a Csabának szurkoltam, de ez a Nicolas esetén miért lenne már kizáró ok? És azt se gondoljátok, hogy nem tudtak róla...
2010. dec. 21. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:

A hivatalos verzió szerint érvényes szerződése volt egy lemezkiadóval, akik nem járultak hozzá a versenybe való jelentkezéséhez. Az, hogy jött, szerepelt, majdnem győzött, a kiadóval kötött szerződését megszegte. Nem a csatorna részéről lett volna kizáró ok. Bár valamelyik országban ilyenért kizártak egy énekest.

Olyan lehet, mint a többi versenyben, x ideig csak az ő csatornájukon szerepelhet, különben szerződésszegés miatt beperelik.

Nikolasz nem bontott szerződést, csak megszegte. Ez legyen az ő baja. Attól még menni fog a szekér, sok a rajongója, lesz miből megélnie.

Én nem szidok egy kiesett versenyzőt sem, de a tények azok tények. A tehetség nem minden esetben jár együtt a korrektséggel. Mindenkinek lelke rajta, ha bárkit megtéveszt, valótlant állít. Ettől senki nem fog sem szebben, sem kevésbé szépen énekelni.

Örülök Csaba győzelmének, neki drukkoltam, akinek a múltját ismertük, mert nem titkolta, és szerintem ő volt a legjobb énekes, előadó.

2010. dec. 21. 15:17
 18/18 anonim válasza:
72%

Nem értem, hogy miért kell folyton a versenyzőket szidni. Ha idáig eljutottak az azt jelenti, hogy tehetségesek. Az én kedvenceim Wolf Kati és Nicolas voltak, de le a kalappal Csaba előtt is. Ezek a versenyzők rengeteget dolgoztak és ahelyett, hogy értékelnénk őket szapuljuk.

Az én véleményem az, hogy Nicolas jobb volt, én soha nem untam! A hangja az pedig egyszerűen gyönyörű, igazi ritkaság, egyedi.

2010. dec. 22. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!