Szerinted is megrendezett az X-faktor? Miért gondolod úgy, ahogy?
nem csak azér mer nem mutatják h mennyi a szavazás állása.. lehetne azt is manipulálni...
csak egyszerüen látszik pl.
elejétől kezdve mindenki azon viccelödött mien vicc lenne ha lenne testvérpárbaj.. lett
sok "bunda a megasztárban,bunda az x-faktorban" kérdést lehetett itt olvasni az elmúlt időben,nem igazán vettem komolyan,
de elgondolkoztató,hogy a 3. mind a két műsorban olyan ember volt,akinek sokszor több rajongója volt,mint a nyertesnek,és nem párbajoztak.
Nem gondolom,hogy Melindának és Norbinak kellett volna megnyernie,mert én mindkettőjüket az első körben hazaküldtem volna,de nagyon furcsa,hogy a finálé előtt estek ki mind a ketten.
Az rtl-nél kezdődött Vecával,hogy apa miatt fog nyerni,és kiesett,utána jött,hogy bunda,mert Norbi nyeri,kiesett,jöttek a vádaskodó cikkek Nikolasról is,az Rtl nem bírta a nyomást,nem bírta felvállalni,hogy Nikolas "csak"szlovákiai magyar és Csaba nyert,így most azt gondolom,hogy Nikolasnak kellett volna nyerni,és az Rtl csalt.
De lehet,hogy csak elfogult vagyok,mert Csaba az első perctől nem tetszett,
mind a 2 műsorban az nyert,aki esélytelen volt,Csaba nem is akart jelentkezni,Reni pedig vigaszágon jutott be.
Ez elgondolkoztató....
igazából csak viszonyitási alap hogy pl facebookon norbit 150 000en kedvelték, csabát 60 ezren, nikolaszt meg 10 ezren.. persze a facebookról nem lehet statisztikát csinálni viszont szerintem jól kimutatja az arányokat...
én se értem hogy az aki egyszer se párbajozott majd pont most amikor fontos lett volna a sok szavazat, pont most nem kap sokat? vicc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!