Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is megrendezett az...

Szerinted is megrendezett az X-faktor? Miért gondolod úgy, ahogy?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutatják a szavazat állását azért
2010. dec. 19. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja, és arra is kiváncsi vagyok, hogy szerintetek, mi a jó abban az RTL klubnak vagy bárkinek is, ha nem a közönség dönti el, ki a nyertes? Mit nyernek ezzel?
2010. dec. 19. 21:57
 3/9 bumbi02 ***** válasza:
37%

nem csak azér mer nem mutatják h mennyi a szavazás állása.. lehetne azt is manipulálni...

csak egyszerüen látszik pl.

elejétől kezdve mindenki azon viccelödött mien vicc lenne ha lenne testvérpárbaj.. lett

2010. dec. 19. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a furcsa, hogy minden műsorban van egy-két ember akinek hatalmas rajongótábora lett, mégsem ők nyerték meg, hanem olyanok, akik teljesen közömbösek voltak az elejétől fogva.
2010. dec. 19. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

sok "bunda a megasztárban,bunda az x-faktorban" kérdést lehetett itt olvasni az elmúlt időben,nem igazán vettem komolyan,

de elgondolkoztató,hogy a 3. mind a két műsorban olyan ember volt,akinek sokszor több rajongója volt,mint a nyertesnek,és nem párbajoztak.

Nem gondolom,hogy Melindának és Norbinak kellett volna megnyernie,mert én mindkettőjüket az első körben hazaküldtem volna,de nagyon furcsa,hogy a finálé előtt estek ki mind a ketten.

Az rtl-nél kezdődött Vecával,hogy apa miatt fog nyerni,és kiesett,utána jött,hogy bunda,mert Norbi nyeri,kiesett,jöttek a vádaskodó cikkek Nikolasról is,az Rtl nem bírta a nyomást,nem bírta felvállalni,hogy Nikolas "csak"szlovákiai magyar és Csaba nyert,így most azt gondolom,hogy Nikolasnak kellett volna nyerni,és az Rtl csalt.

De lehet,hogy csak elfogult vagyok,mert Csaba az első perctől nem tetszett,

mind a 2 műsorban az nyert,aki esélytelen volt,Csaba nem is akart jelentkezni,Reni pedig vigaszágon jutott be.

Ez elgondolkoztató....

2010. dec. 20. 04:46
 6/9 bumbi02 ***** válasza:
100%

igazából csak viszonyitási alap hogy pl facebookon norbit 150 000en kedvelték, csabát 60 ezren, nikolaszt meg 10 ezren.. persze a facebookról nem lehet statisztikát csinálni viszont szerintem jól kimutatja az arányokat...

én se értem hogy az aki egyszer se párbajozott majd pont most amikor fontos lett volna a sok szavazat, pont most nem kap sokat? vicc..

2010. dec. 20. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Rengeteg bunda volt: testvérpárbaj (azon a héten minden második cikk arról szólt, hogy mi lenne, ha erre kerülne sor-és láss csodát...), Norbi kiesése (előző héten nagy kritika érte+ mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Veca helyett őt szerették volna kiesni látni+ ugye miután kiderült, hogy Tolvai Renáta nyert a tv2-n, már ciki lett volna egy olyan srácot nyertesként kihozni, akit hangilag nemhogy a szakma, de a nézők sőt a versenytársak sem ismernek el- és láss csodát, ismét történt valami...), Csabán kívül az összes versenyző felvállalta a párját. Vajon ő miért nem? Holott tudta az egész stáb, hogy van neki, ott rejtegették a műsorokban is, egyezkedve a kamerásokkal stb, hogy hogy nem látszik a felvételeken (gyanús ez is)... Ja és még valami, Tomika összejött Mimivel, de gyors tagadni kellett, mert a tinilányok nem szavaztak volna, kiesik Tomika, és láss csodát egy hét sem telik el, bevallja, hogy tényleg van valami köztük... Hmmm
2010. dec. 20. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem gondolom, hogy bunda, mert mint ahogy a kérdező is írta, az rtl klubnak semmi haszna nincs abból, ha ez vagy az nyer. Másrészt, nem tudom elképzelni, ha valaki tudta, hogy bunda (márpedig nyilván nem egy, és nem is két emberről van szó), akkor miért nem hívott fel egy bulvárujságírót, és kapott volna a cikkért egy rakás lóvét, hogy lejáratja az rtlt. Harmadrészt meg, ahogy valaki írta is, először azt mondták, bunda, Veca fog nyerni, aztán Norbi, tegnap meg még mindenki 100%osan állította, bunda, és Nikolas fog nyerni. Csabáról soha egy szó sem esett, akkor miről beszélünk?
2010. dec. 20. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
:)Végülis mindenki azt gondol, amit akar. Szerintem egyértelműen bunda. Hogy miért nem szaladnak a bennfentesek egyből a bulvárhoz? Nagyon egyszerű, olyan szerződéseket íratnak alá velük is, hogyha bármi kiszivárog nincs az a bulvárcikkért kapott pénz, amivel fedezni tudják a per költségeit. És hogy mit nyer az Rtl Csaba győzelmével? Nagyon egyszerű, Vastag Csaba még legalább egy évig eladható figura lesz a médiában. Majd kapja a bugyutábbnál bugyutább feladatokat, amiket ő szépen el is lát (főzőműsorok stb.). + így ugyebár lett még egy eladható figurájuk, a kisöcsi. Nikolasban nem láttak ekkora fantáziát, ilyen egyszerű. És ha belegondolok Nikolas nem is egy "bulvármajom" (bocs a kifejezésért)!
2010. dec. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!