Annyira de annyira szánalmas ez a Csabi így Csabi úgy
Nikolasz így Nikolasz úgy. Titeket nem idegesít?
Figyelt kérdés
Mindenkinek megvan a favoritja.
Van akinek Nikolasz hangja jön be van akinek meg Csabi hangja.Nem vagyunk emberek egyformák! Ízlések és pofonok.De ezen miért kell veszekedni?
Értitek,eddig 84%os voltam. 1-2 "Csabi vagy Nikolasz?Kinek drukkoltok?"kéréshez odaírtam véleményemet.Mostmár csak 69%os vagyok,és kapom a támadó válaszokat.
Bárhova megyek a neten mindenhol csak így csalás a Mega úgy csalás az X meghogy Kökény jobb meg "bunda"az egész+itt linkelgetnek itt minden szart.Mo-n csak rasszista irigy és kötekedő emberek élnek?
Titeket nem idegeít?
2010. dec. 19. 18:25
1/9 anonim válasza:
Nem. :D
Most ez megy, ez foglalkoztatja az egész országot :D Kb 1 hét múlva lecseng, 1 hónap múlva meg már azt sem fogjuk tudni ki kicsoda...Amit sajnálok, mert most olyan érzésem van mintha véget érne valami. Mint mikor az ember sokáig készül egy versenyre, érdekli, aztán vége. Na de remélem hallani fogunk még róluk.
2010. dec. 19. 18:33
2/9 anonim válasza:
eleve szánalmas ha valaki ilyen szennyfost néz.
2010. dec. 19. 18:34
3/9 anonim válasza:
Én Megasztárt néztem, de tegnap belenéztem az X-be. Hát az valami ultragagyi... ez a három döntős picit gáz.
2010. dec. 19. 18:35
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek várom még a válaszokat!
2010. dec. 19. 18:36
5/9 anonim válasza:
Sajnos ez a magyar vitakultúra. Rengetegen személyes sértésnek veszik, ha neked nem az ő énekesük, vírusirtójuk(!), macskaeledelük, gyereknevelési módszerük, energiaitaluk, kutya/macskanevük, fiú/lánynevük, stb tetszik. És jaj neked, ha más a véleményed, még ha kulturált formában is adod elő. Megindul a lepontozó bosszúhadjárat, mert mit képzelsz te magadról?
2010. dec. 19. 18:38
6/9 anonim válasza:
Engem kétszer tudott lázba hozni egy ilyen tehetségkutató marhaság, azóta nagy ívben teszek rá. De szerintem nagyon komikus, hogy az embereket így lázba tudja hozni egy műsor, én jót röhögök rajtuk :D
2010. dec. 19. 18:38
7/9 anonim válasza:
De, a falra mászom már ettől, de persze én vagyok a hülye, mert végigolvasom ezeket a kérdéseket és válaszokat :)
2010. dec. 19. 19:09
8/9 anonim válasza:
Nem,egyáltalán. Sőt,mondhatnám szorakoztat is.Lejár és vége. Mindkettöt néztem,hát az elöttem szolonak annyit,hogy az X nem gagyibb , mint a mega. az a kömény... pfujjj azt az egyet nem birtam a saját szerzeményével aztán eltette az i-re a pontot. Amugy mint emberrel semmi bajom egyiköjükkel sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!