Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi ez a nagy "Vastag Csaba-utá...

Mi ez a nagy "Vastag Csaba-utálat"?

Figyelt kérdés
Mindenhol annyit látni, hogy őt szólja le mindenki...
2010. dec. 19. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
ha kicsit körülnéznél itt a kérdések között rájönnél,h. a Nikolast többen szidják
2010. dec. 19. 13:16
 2/14 A kérdező kommentje:
viszont a Nikolast szidó kérdések között szinte csak Csabát hordja le mindenki...
2010. dec. 19. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
15%

Az az igazság, hogy szidják mind a 3-at. :) Lehet, hogy azért látod, ennyire, hogy csak Csabát szidják, mert szereted őt, és ez tűnik fel a legjobban. Pedig a vélemények eléggé megoszalanak. Egyébként szerintem a Csaba bírálóknak egy kicsit sok amit művel. Én szeretem, őneki drukkolok, bár ha Nikolas nyer, azzal sem lesz semmi bajom, mert egyformán jónak tartom őket, de valamivel jobban szeretném, ha Csaba nyerne. DE! már nálam is néha veri a biztosítékot, az a sok nyál... Tisztelen a testvéri szeretetet, összetartást, de már egy kicsit leszakadhatna erről, mert az utóbbi pár hétben mást sem hallani róla. Tegnap is a duettnél ahogy pusziszkodtak utána, hát ha nem a testvére lett volna biztos azt hinném, hogy melegednek. :) Engem ez zavar benne kicsit.

Amúgy az, hogy ki van kiálltva szívtiprónak, helyes, érzelmes, sokszor nyálas, ez olyan megosztó. Van aki odalesz érte, van akiben meg pont ellenszenvet ébreszt. És aki mondjuk Norbinak drukkolt, az tuti utálja a másik kettőt, vagy legalábbis nem nagyon szereti. Tudod ez úgy működik, hogy valakit kiválaszt magának az ember, akit győztesnek szeretne látni, és tuti lesz legalább 1 valaki közölük, akit "utálni kell".

2010. dec. 19. 13:40
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Csaba egy manipulátor. Előadja, hogy milyen érző lélek (lehet tényleg az) de mégis hozza ezt a macsó formát, ami sokszor sokkk. Nekem is nagyon tetszik külsőleg, de visszataszító amit művel. Kezdve azzal, hogy nem vállalja fel, hogy menyasszonya van, és 6 éve együtt vannak. (Oké tudom nem mond róla semmit, de ezzel azt sugallja, hogy nincs neki) Ettől függetlenül sztem ő fog nyerni, mert Nikolasnak jobb a hangja, de Csaba jobban eladható.
2010. dec. 19. 14:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Facebookon kérdezték, van-e barátnője, az volt a válasz, hogy igen.

Nem tagadja a Katát.

2010. dec. 19. 14:47
 6/14 anonim válasza:
69%
csabira csak irigyek
2010. dec. 19. 16:37
 7/14 anonim válasza:
Nekem semmi bajom welük.xP Csabának szurkoltam XD én szeretem Nikolast is, Norbit is, és Csabát is..(Veca+Tomi a Best!!<3) Nem tudom miért utálják enniyre őket..Sztem tök szimpik..XD
2010. dec. 22. 22:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a "vesztes" rajongótáborának mindig nagyobb hangja van, mint a győztesnek. Ez az élet rendje, egyébként én is Nikolas párti vagyok :)
2010. dec. 22. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert Nikolas jobb volt.
2010. dec. 22. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Valahogy nekem is úgy tűnik, hogy most Csaba van a céltábla közepén, és őt szidják többen.

Én speciel szeretem, neki és a tesójának drukkoltam végig, szóval örülök, hogy ő nyert.

2010. dec. 22. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!