Mi ez a nagy "Vastag Csaba-utálat"?
Az az igazság, hogy szidják mind a 3-at. :) Lehet, hogy azért látod, ennyire, hogy csak Csabát szidják, mert szereted őt, és ez tűnik fel a legjobban. Pedig a vélemények eléggé megoszalanak. Egyébként szerintem a Csaba bírálóknak egy kicsit sok amit művel. Én szeretem, őneki drukkolok, bár ha Nikolas nyer, azzal sem lesz semmi bajom, mert egyformán jónak tartom őket, de valamivel jobban szeretném, ha Csaba nyerne. DE! már nálam is néha veri a biztosítékot, az a sok nyál... Tisztelen a testvéri szeretetet, összetartást, de már egy kicsit leszakadhatna erről, mert az utóbbi pár hétben mást sem hallani róla. Tegnap is a duettnél ahogy pusziszkodtak utána, hát ha nem a testvére lett volna biztos azt hinném, hogy melegednek. :) Engem ez zavar benne kicsit.
Amúgy az, hogy ki van kiálltva szívtiprónak, helyes, érzelmes, sokszor nyálas, ez olyan megosztó. Van aki odalesz érte, van akiben meg pont ellenszenvet ébreszt. És aki mondjuk Norbinak drukkolt, az tuti utálja a másik kettőt, vagy legalábbis nem nagyon szereti. Tudod ez úgy működik, hogy valakit kiválaszt magának az ember, akit győztesnek szeretne látni, és tuti lesz legalább 1 valaki közölük, akit "utálni kell".
Facebookon kérdezték, van-e barátnője, az volt a válasz, hogy igen.
Nem tagadja a Katát.
Valahogy nekem is úgy tűnik, hogy most Csaba van a céltábla közepén, és őt szidják többen.
Én speciel szeretem, neki és a tesójának drukkoltam végig, szóval örülök, hogy ő nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!