Szerintetek is bunda, hogy Tolvai Renáta lett a megasztár?
Nekem összetört a szívem, amikor Tolvai Renáta nevét mondták ki, hogy ő a megasztár! Az egy hülye visító k...., csak azért nyert, mert a sok pasi rá szavazott!!! Még beszélni se tud rendesen magyarul! Felháborító, hogy ő nyert, közelében sincs Kökény Attilának! Kökény Attila szegény, most nagyon izgult már a végén, rettentően sajnáltam őt, ez a hülye rib@nc meg nyert! Hol itt az igazság??? :(((
Kökény Attilának üzenem, hogy Te vagy a király, ennyire még senki nem tetszett, mint Te, nagyon szépen énekelsz és egy világ dőlt össze bennem, amikor kiderült, hogy mégsem Te Nyerted Meg!!! Ez nem igazságos! :((((
26/N
sztem nem az itt a para, hogy most magyar vagy román, kirgiz vagy bantunéger... ha egyszer magyar állampolgár, akkor magyar és kész.(nemtom reni az-e, de rohadtul nem is érdekel, se az h kökény attila magyar-e)
én renit már az elején hazaküldtem volna, ahogy sztem sokan mások is, a megasztár meg amióta van azóta bunda... kb mint minden más
Egyszerűen szánalmasak vagytok.
Képesek vagytok itt ilyenen összeveszni?:D
IZLÉSEK ÉS POFONOK.Van akinek Reni hangja tetszik van akinek meg Attiláé.És akkor mi van?
Emberek,nem vagyunk egyformák!
Ha piros hó esik akkor is Tolvai Renáta a Megasztár.Ez ellen nem tudtok mit tenni akár milyen nagy Kökény Attila-fanok vagytok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!