Szerintetek is bunda, hogy Tolvai Renáta lett a megasztár?
Nekem is,de figyelj.
Vera[nő],Caramel[férfi],Magdi[nő],Viktor[férfi],most egy nőnek kellett jönnie.én ma reggel megmondtam,hogy hiába Kökény a jobb,nem nyerheti,mert férfi.
Aztán meg lehet,hogy 2-3 hét esetleg 1-2 év múlva kiderül,hogy az volt mint Bencsik Tamarával,hogy a döntő percekben nem számolta a szavazatait "véletlenül" a gép.:D:D
Azért kíváncsi leszek,hogy Renike mennyit ad el a pózer zene lemezeiből.Pedig én fiatal vagyok,de nekem milliószor jobban tetszett Kökény előadása mint Renikéé.-.-
Na igen, Attila tényleg nem magyar. :):):) Nekem vannak erdélyi rokonaim akik társalgási szinten sem beszélik a magyart. Valamit megértenek abból amit mondok, de egyszerűbb ha angolul mondom, úgy jobban megértik, már aki. Nem attól lesz Reni magyar (most miért nem az?), hogy kitűnően tudja a magyar nyelvet... Aki szorványvidéken él, akkor az már nem is magyar?
Fura gondolkodásmód.
Reni félromán, magyar apától - román anyától.
Punk - tum!
:D
Reni félig román! Én is erdélyi vagyok, de az akcentusom nem ennyire sz@r, mondjon bárki bármit, de igen is román.
És elég gáz,hogy ő nyerte meg, ez nem volt rendben, Attila kellett volna,hogy győzzön, s ez a kicsi ri. visszajöjjön ide, ahová való!
Jesszusom..
Aki itt románozik, vajon el éri a 80as IQ-t, hogy nem tud megkülönböztetni a románt, és egy Románia területére szorult magyart?
Ó igaaaaz!Akkor inkább nyerte volna meg MEGINT egy CIGÁNY!
Mert az jobb nemde?!
Komoly vicc az egész!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!