Szerintetek megérdemelné Vastag Csaba hogy megnyerje az xfaktort? :D
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:04
11/17 anonim válasza:
Még visszatérthet a régi Csabi...
Én ígyis-úgyis imádom.
12/17 anonim válasza:
15:45 tök igazad van.
Popdarálóban nagyon kedveltem, ott elengedte magát, jó volt. Itt meg tényleg semmilyen. Rosszak a dalok, megmondják neki hogy mit csináljon, leszólják a mikrofontartását (popd-ban is sokszor úgy fogta, így volt saját maga) meg ilyen dalokat adnak neki mint a keserű méz, meg ezek az uncsi lassú számok...
13/17 anonim válasza:
Szerintem a RTL nem hagyja hogy megnyerje egy olyan aki a konkurens csatorna főműsoridőben sugárzott adásban főszereplő volt
(Popdarálóban volt)
14/17 anonim válasza:
akkor ilyen alapon azt se hagyták volna, hogy bekerüljön...
16/17 anonim válasza:
Megérdemelte Csabi a győzelmet, de tény, hogy Nikónak jobb hangja van. Viszont hiába van fényévekkel jobb hangja, unalmas amit csinál. Mindig ugyanazt a stílust képviseli. Csabi a színpadon jobban feltalálja magát, jó a mozgása, több műfajban is megmutatta magát a nézőknek. És mindezeken túl, Csabi 10 éve küzd azért, hogy elérjen valamit az éneklésben. Szerintem ilyen tekintetben is megérdemelten lett az x-faktor győztese.
17/17 anonim válasza:
Hát pont ez az, hogy sok helyen szerepelt már, és mégsem tudott befutni soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!