Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Veca esett ki?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz dolog, ugyanis neki volt a legjobb hangja a mezőnyben, és nem tudom felfogni, hogy egy zenei tehetségkutatón hogy lehet a döntőben Király L. Norbi.
2010. dec. 12. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Norbi csücsörít a kamerába, a kislányok odavannak érte.

Így lett cukifiú a szerencsétlenből.

2010. dec. 12. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Abba ne reménykedjetek,hogy Norbi kiesik a jövőhéten.

A tegnapiból sztem. kiderült, hogy ő fogja megnyerni a versenyt.Csaba 2-szer párbajozott, Nicolas 2szer, Norbi-egyszer sem.

Pedig a tegnapi alakitása nagyon gáz volt,a zsüri is lehúzta,megkérdezték mi történt a hangjával.Mégis megint simán továbbjutott.Sztetek a jövőhéten majd ő kapja a legkevesebb szavazatot? Biztos nem!

És sztem nagyon nem a tini lányok szavaznak rá.Ám jó kérdés,hogy kik és miért...

Most már csak az a kérdés ki esik ki hamarabb Nicolas vagy Csabi.=(

2010. dec. 12. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

sztem Nicolas nyer

bár én Norbinak szurkolok

2010. dec. 12. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Nekem szimpatikus Norbi, de talán nem vele kellene megnyeretni az X-Faktort... egyébként meg úgy is az lesz az igazi nyertes, aki hosszútávon meg tudja fogni a közönséget... egyébként ha a kettő közül kellett volna választani, én Csabát ejtettem volna ki.

Egyébként meg hajrá, Nikolas! :)

2010. dec. 12. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Mivel soha nem bírtam, se a hangját, se a személyiségét, így örültem, mint majom a farkának - pedig mikor kiderült, hogy ő fog párbajozni Csabával, abban a pillanatban teljesen le is mondtam Csabáról, így iszonyatosan nagy meglepetés volt, hogy ő jutott tovább.

De boldog vagyok, hogy így történt, de azzal teljesen egyet értek, hogy Norbi még mit keres ott?

Csípem, de már vagy 2-3 héttel ezelőtt mennie kellett volna.

És azért az már tényleg nagyon nevetséges lenne, ha miatta kiesne jövő héten a Csaba, vagy Nicolas. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen lenne, ha ő nyerné meg...

2010. dec. 12. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnáltam, mert iszonyú jó hangja van...az, hogyha a Norbi nyerné, eléggé szánalmas lenne.

Se hangja, se mozgása és kinézete sincs!!!

2010. dec. 13. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Keresztes Ildikó nem akart erős vetélytársat a két "fiának" szombatra. Ő döntötte el. Tudta, hogy mindig a lányok esnek ki.

Csúnya húzás volt.

2010. dec. 13. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem Csaba nagyon is erős vetélytárs!
2010. dec. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!