Mit gondoltok arról, hogy Veca esett ki?
Az elsővel nagyon egyet értek!
Külföldön (pl. Nagy-Britanniában, Németországban) tényleg eszméletlen tehetségek nyerik meg, itt meg... :S
Azzal én se értek egyet, hogy még Király L. Norbi mindig bent van.
De őszintén szólva én kifejezetten örülök, hogy Veca esett ki,nekem nagyon nem volt szimpatikus. És ha annyira énekesnő akar lenni, az apja majd úgyis segít neki. De másoknak nincs a hátuk mögött egy híres apa, aki bármikor énekest csinál a kicsi fiából, lányából.
Amikor a reklám előtt elmondták, hogy Veca, és Csaba fognak párbajozni, elkönyveltem magamban, hogy Csaba esik ki mert úgyis Veca nyeri meg az egész, de hál' Istennek tévedtem!
KLN azért lehet a döntőben, mert a kip.csák beszavazták.
A kevésbé tehetségesés nem jó hangú fiatal férfi énekesek miattuk mennek végig a tehetségkutatón.
Ők azok a 12-16 éves kislányok, akik a tv-ben szereplő pasikra gerjednek, és amúgy is szívesen sms-eznek naphosszat. Nem okoz nekik nehézséget 8-10 sms-szavazat. Nem ők fizetik.
Ja és ezek a növendék férfiak még bele is csücsörítenek a kamerába, csábító nézést tanítanak nekik, amit a kamera vesz és közvetít.A kislibák elolvadnak.
sztem meg pont nem a tinik szavaznak KLN-ra..
Ők inkább Csabára meg Nicolas-ra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!