Mit gondoltok arról, hogy Éva ment vissza újra a való világba?
Olika most félhet...azért titkon biztosan remélte,hogy Évától megszabadul,mert Ildi ugye neki nem vetélytársa...de Éva már másodszor nyert párbajon elég fölényesen...ha nekem kellene taktikázni,távolról figyelném, és kerülném vele a konfliktust..(egyelőre) :)
Alekosz a kedvencem:D
Sztem Éva igenis őszinte, ezért is vannak néha a durva veszekedések, és amikor mondjuk Olivérnek, v bárki másnak panaszkodik az azért van mert nem akar folyton veszekedni.
Ő is felkaphatja a vizet ha folyton cseszegetik, ez a bezártság meg minden feltud bennük halmozódni. De az Olivért sosem támadják ha dilis, amikor az Évit jogtalanul cseszegette h nem hagyta őt aludni, akkor is csak az Alekosz védte meg a többiek meg csak adták alá a lóvat, mert csak az Évit merik sértegetni, az Olivért már nem
És jó h ő ment vissza, az Ildi többször is bunkó volt, mint pl a repnél amikor kifigurázta az Anikót h a Norbi vissza utasította, persze én az Anikó helyében jót röhögtem volna amikor kiderült h az Ildi pasija elhagyta őt.
mindent az időre fogott h nem tudott beilleszkedni, nem tud veszíteni(műveltségi kérdés) neki minden igazságtalan ha nem úgy van ahogy ő szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!