Mit gondoltok arról, hogy Alek nem segített a nőnapi előkészületekben?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 21:21
1/9 anonim válasza:
Éván kívül bánt vele bárki is normális módon?
Ezek után énsem emeltem volna meg a kezemet. Annyit nem érnek nekem.
2/9 anonim válasza:
Semmit. Nem lepett meg, Alekosz mindig kivonja magát az ilyen munkákból. Nem szép dolog, és az sem, hogy nem adott legalább nekik evőeszközöket a könnyebb munka érdekében. Ennyi lett volna a minimum. Egyébként nem mondanám, hogy Alekosz-fan vagyok, de neki drukkolok, de ez már nálam is verte a biztosítékot. Tapló volt.
3/9 anonim válasza:
Éva is csak azért barátkozik vele, mert ő az egyetlen hülye, aki odavan azért a lapos s.ggéért. És általa kapaszkodik felfelé. És nem hiszem, hogy a többi nő úgy bánt volna vele, hogy ne érdemelték volna meg tőle a figyelmességet, a többi csaj egyszerűen nem húzza előtte a mézesmadzagot.
4/9 anonim válasza:
Aleknak mindenről más a gondolata, máshogy akarta felköszönteni a lányokat, az öf-ban nem volt benne hogyan, de attól még lehet hogy megcsinálta amit akart, szóval az a véleményem, hogy ne keresd a hibát Alekban...
5/9 anonim válasza:
Ő csak magára gondol és az italára..ennyi! Mindig is kivonta magát a feladatok alól csak úgy, mint az Éva és néha Szandika...
6/9 anonim válasza:
Hát én se égettem volna magam a helyében egy szimpla pörkölttel. A vicc az egészben hogy Aleknak teljesen igaza volt, Anikó is mondta és a többi lányon is látszott hogy nem igazán hatotta meg a dolog. Akkor már összedobhattak volna vmi nem mindennapi kaját. Vagy kitalálhattak volna valami extrémebbet is, akár sztriptíz (bár ez végül nem maradt el, csak nem önszántukból).
8/9 anonim válasza:
Bocsi, de az Éva mondta, és nem Anikó. Amúgy meg mivel nem nagyon volt más alapanyag, így ezt főztek, de azért megették!
9/9 anonim válasza:
Azt hogy egy bunko alak.Kivancsi lennek ra mi volt az o egyedi nonapi ajandeka,mert nem mutatak meg.
Nem vette ki a reszet a dologol de azert ugy csinalt mintha o is benne lett volna,es leult zabalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!