Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi ez a Norbi-ellenes hangulat?

Bumbi02 kérdése:

Mi ez a Norbi-ellenes hangulat?

Figyelt kérdés

egy kérdésnél leírtam a véleményem, megóvnám magam az újbóli gépeléstől és idézném:

1. ez nem dalverseny hanem tehetségkutató.

2. pl Veca hangja nagyon szép meg minden.. kellemes a fülnek, de untat.. az országban van több ezer szép hangú lány, szép hangú fiu.. viszont a Norbi-féle énekesek akiknek bár a hangjuk nem a legtisztább viszont a szinpadi mozgásuk és előadás módjuk csillagos ötös, na ilyenekből kevés van. hiába énekel a Tabáni is szintisztán... nem igazán érint meg.. a legtöbb világhírű, vagy csak jól befutott énekesnek egyediség is van a hangjában, karakteres. Bon Scott, Axl Rose, Freddy Mercury, magyarok közül Charlie, Presser, hasonlók.... egyiküknek sem szintiszta a hangja.. viszont épp ettől lesz egyedi.

zenélek már egy ideje gitáron... a buta 3 akkordos számoktól kezdve az arpeggio futamos yngwie malmsteenig minden hallgatok. mert malmsteent nagyon jó hallgatni, nagyon szépen kidolgozott futamok, müvészi tehetség és stb. viszont az ember nem erre fog bulizni. hanem tankcsapdára, depresszióra meg testvéreire.. amiknél pont azon van a hangsuly hogy bulizz rá...mivel nem mindenki zenész ezért a buli-rockra persze nagyobb az igény. ugyanez van norbinál is. Norbi hiába énekel cask fele olyan jól mint a többiek hatalmas bulikat tud csinálni olyan számokból amiket már 100x hallottál a rádióból és amugy már unnád...

3. Norbi a fenti okok miatt sokkal eladhatóbb mint pl Veca. Veca kiad egy cd-t aztán eltünik (hol van ma Tabáni,Király Viktor,Tóth Gabi,Oláh Ibolya stb..), maximum 3 év mulva a Csillag Születik 7be majd fellép mint "sztár"vendég.. Norbi kap egy jó menedzsert és fergeteges bulikat tud csinálni.

2010. dec. 12. 00:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
77%
Az imádott Norbikád jövő hétre már beszélni se fog tudni, kikészíti a hangszálait. Ahhoz is primitiv, hogy ezt belássa, ez nem éneklés! Keresztes mentorka pedig, ha szerelmesd beléje, feküdjön le vele.
2010. dec. 12. 00:12
 2/34 anonim ***** válasza:
25%

Egyetértek!

Szerintem VAN hangja, maximum nem olyan tiszta, mint a többi döntősé. De sosem hallottam még fülsértően hamisnak, és ha lenne egy CD-je megvenném, ha lenne egy koncertje, elmennék. Már ha jó számokat írnak neki! Remélem! :) Bár szerintem simán tudna saját számokat írni :)

Ellenben a többiek dalaiért nem adnék pénzt, a koncertre meg kispárna kellene, mert biztos bealudnék. Vecának pl. tetszenek a balladás dalai, de nem kellene Vecából egy egész lemez.

Ha Norbi jön, akkor TVn hangerő fel és buli ezerrel :D

2010. dec. 12. 00:14
 3/34 A kérdező kommentje:

Az imádott Norbikád jövő hétre már beszélni se fog tudni, kikészíti a hangszálait. Ahhoz is primitiv, hogy ezt belássa, ez nem éneklés! Keresztes mentorka pedig, ha szerelmesd beléje, feküdjön le vele

esetleg valami kevésbé primitiv választ is tudsz adni a kérdésemre?

2010. dec. 12. 00:15
 4/34 anonim ***** válasza:
83%
Metál koncertről is kihajitsanák, mert ez semmilyen szinten nem számít döntős produkciónak. Csak a mentora és a sok tangadobáló, visítózó kis tini csaj szerint sztár.
2010. dec. 12. 00:15
 5/34 anonim ***** válasza:
60%

Atyaég... ezek a műsorok nem arról szólnak, hogy ki hogy énekel, hanem hogy kit mennyire lehet ELADNI.

Mellékesen meg meg lehet nézni, hogy hány sablonénekest gyártott le Magyarország, és hogy nemzetközi versenyeken mire vittük velük.

2010. dec. 12. 00:18
 6/34 anonim ***** válasza:
68%

00:14 vagyok.

Az ő hangja hogy tetszik a Norbi ellenzőknek?? ;))

2010. dec. 12. 00:21
 7/34 anonim ***** válasza:
68%
2010. dec. 12. 00:22
 8/34 anonim ***** válasza:
64%

"Mi ez a Norbi-ellenes hangulat?"

Ugyanaz a helyzet, mint tegnap a Szíj Melindánál, csak a Norbit nem sikerült kilőni.

2010. dec. 12. 00:25
 9/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem teljesen értek Veled egyet, és ezt a legnagyobb tisztelettel mondom. Nagyon szeretem az összes Norbit is, Vecát is, Nicolast és Csabát is.

Nézd, szerintem nem lehet az zenét a bulizásra beskatulyázni. A zene az emberek életében mindenhol jelen van, a legkülönbözőbb emberek a legkülönbözőbb élethelyzetekben hallgatnak legkülönfélébb zenéket. Abban igazad van, ha bulizni mennék, akkor Veca hangját csak meghallgatnám, és gyönyörködnék benne, ám Norbira kezdődnek el az a Buli, amire jó ideig emlékeznék. Ám ha épp kiborít a meló, és egy kis nyugira vágyom, akkor nem Norbit hallgatnám, hanem mondjuk Vecát. Én például mindig a hangulatomhoz választok zenét, és szerintem sokan vannak még így ezzel. Van úgy, hogy klasszikus megy, aztán úgy jön, hogy Jézus Krisztus szupersztárt választom, esetleg DMX-et, vagy éppen Zoránt.:) Minden műfaj életképes tud lenni, nem lehet leírni őket csak azért, mert mi nem szeretjük. Népzenét pl. sosem hallgatok, azt viszont elfogadom, hogy sokaknak az okoz kellemes perceket, és ez így van jól.

Azzal sem értek egyet, hogy akik itt nyernek, azok feltétlenül eltűnnek majd. Tabáni és Veca között egy óriási különbség, hogy Veca bármikor számíthat Geszti segítségére szakmailag és barátilag egyaránt. Tabáni önmaga volt, talán a kiadó megpróbál segíteni rajta, de az már nem baráti, hanem anyagi érdek. Azt meg amúgy sem tudhatjuk, hogy Tabáninak mikor jelenik meg egy újabb albuma, ami esetleg totális siker lesz.

És még több változót bevonhatunk még. Ott van pl. Koncz Zsuzsa, aki szintén lírai műfajban lett sikeres. Nincs eleve halálra ítélve ez az ágazat. De azt sem tudhatjuk, hogy Veca milyen műfajban fog kiadni lemezt. A versenyben főként lassú számokat adott élő, és bár tény, hogy jól állt neki, ez még nem jelenti azt, hogy nem csinálhat valami mást. A verseny az verseny, az élet pedig valami más.

És bár már röstellem, hogy ilyen hosszúra engedtem, de még mindig meg kell említenem, hogy fontos az is, hogy Veca mire vágyik. Lehet, hogy többszázezres tömegre vágyik és nagy sikerre, de az is lehet, hogy megelégszik egy szűk réteg elismerésével, és kisebb hírnév mellett és haszonnal, de bizonyos emberek életében fontos szerepet tölt majd be a hangja.

Szóval én nem tudnám kijelenteni biztosra, hogy ez vagy az a versenyző/stílus sikeresebb lehet a másiknál.

2010. dec. 12. 00:28
 10/34 anonim ***** válasza:
85%

Az elején kedveltem,mert megnevettetett,mert ebben a car világban ez kell,de

semmi újat nem mutat hangilag.A show az nagyon jó,eladható,de

ez valahol mégis csak dalverseny,mert kap egy lemezszerződést:)

Nagyot csalódnék,ha benne lenne a 2 döntősben,szerintem szombaton ő esik ki.

Nagy botrány lenne,ha megnyerné....

Lehet őt százezreknek szeretni,mert tényleg jó ember,őszinte,kedves,szerethető,amik nagyon jó emberi tulajdonságok,de a profi éneklés nem neki való.

2010. dec. 12. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!