Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy végre...

Mit szóltok hozzá, hogy végre kiesett Szíj Melinda?

Figyelt kérdés

Én személy szerint marhára örülök, mert szörnyen igazságtalan lett volna, ha egy olyan ember nyeri a megasztárt, akinek nulla a ritmusérzéke, és soha nem tud jókor belépni. Tök nehéz lehetett vele duettet énekelni.

Kökény Attila megérdemli a győzelmet!

2010. dec. 11. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

60%os voltam

Nekem is a reni az akit jobban szeretek utolsó:)

2010. dec. 11. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek joga van azt írni amit!lehet ha téged is irritálna vki,és hazugnak,állszentnek látnád,nállad is hasonlókat váltang ki!tény,h van aki nagy túlzásokba esik,de ha nem tetszenek a komik,hát ne olvasd!a kérdező meg simán azt írta,h Ati megérdemelné,h nyerjen!ennyi.ha felzaklat a téma olvass mást!ez meg az én véleményem,nem bántás!
2010. dec. 12. 15:27
 13/16 A kérdező kommentje:

Semmi gond! Nem vettem magamra, ugyanis én nem is sértegettem. Az volt a legrosszabb kritikám róla, hogy nincs titmusérzéke, és nem tudja, mikor kell belépni. Kívánom neki, hogy ennél rosszabbat soha senki ne mondjon róla! Egyébként tudom mire gondoltok.

Nekem Reni is szimpi, de valahogy úgy érzem Kökény fog nyerni!

Egyébként tényleg gyanús volt ez a hirtelen fordulat a szavazatok terén. Én csak akkor tudom elképzelni, hogy ez hiteles, hogyha kevesen szavaznak ebbe a műsorba. Ha viszont tényleg levan zsírozva előre, hogy ki nyerjen, akkor meg hiába szavazgatnak az emberek. Még valami Kökény Attilával kapcsolatban. Szerintem ő abszolút megérdemli a győzelmet, már csak azért is, mert aki így zongorázik, az több, mint egy énekes! Igazi zenész!

2010. dec. 13. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%

Bocsi kérdező nem akartalak megbántani, v beszólni, nem rád értettem h ilyeneket meg olyanokat irogatnak ki.

és egyszerűen csak az zavar h egyes emberek ilyen ocsmány dolgokat képesek kiírni. Mert nagyon sokan elég durva hozzászólásokat írnak ki, amivel csak magyarországot minősítik. és én nem azon vagyok felháborodva h ennyien nem szeretik

egy példa a komik közül de nem a legrosszabb:Melinda!Micsoda alattomos dolog megint tőled,hogy ilyet ki mersz jelenteni”Szégyenlem magamat mindenki hejett”.Gyalázat,hogyan mered te az embereket így megalázni!!!!Ne emlegesd te Istent mert méltatlan vagy rá!!!Állnokok az emberek,a szakma csak te NEM..SZÉGYENLHETEDIS DE MAGADAT ÉS ELSÜLLYEDNÉK A HEJEDBEN:::Te még a közönséget is megválogatnád?Ki vagy te!!?EGY ALATTOMOS ÁLNOK HAZÚG…fekete a lelked,a pokolnak nincs vége…senki nem zárta el tőled az öröm útját,ne másokat okolj hanem nézz magadba.Ádvent miatt nem kell rád szavazni.Te mióta vagy ennyire lekezelő,lenézed az embereket,lenézed a zsűrit-kit nem nézel le!??!!Az ördög te vagy..

ez sztem túlzás aztán ki hogyan gondolja...

2010. dec. 14. 19:40
 15/16 A kérdező kommentje:

Igazad van! Ezek a hozzászólások már tényleg nagyon durvák!

Hogy valami jót is mondjak Szíj Melindáról! Amellett, hogy nem kedvelem a stílusát, voltak produkciói amik nagyon jók voltak. És az, ahogyan angolul énekel, az meg nagyon meglepő(pozitívan), mert szerintem magyarul nem beszél olyan jól, mint ahogyan angolul énekel!

Jó a kiejtése, le a kalappal előtte, ha beleszámítjuk, hogy nem mai csirke!

2010. dec. 16. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
NAGYON örülök!!
2010. dec. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!